x

Čestitao mi je godišnjicu, a 13 dana prije toga me prevario! Kija i Sloba zaratili pred svima, posvađali se gore nego ikad prije! (VIDEO)

Nakon što je zadrugarima pušten snimak u kojem je Kija Kockar pričala o Slobinim roditeljima i, kako su rekli, iznijela ``prljav veš``, između još uvijek zakonitih supružnika došlo je do žustre prepirke.

- Nisam nikad pomislila da su oni neki seljaci, ali nisu njegovi roditelji problem nego on, jer on nije htio ništa da kaže svojim roditeljima za sve što smo se dogovarali, ko zna šta im je on napričao... Činjenica je da sam ja njemu uvijek pomagala, izvukla sam ga iz te kuće da bi pomogao svojim roditeljima... Moja majka je vozila njegove roditelje dok sam ja bila u Abu Dabiju, njegova porodica meni nikad nije pomogla, a moja njemu jeste i ružno je da on pokreće priču da ja ne poštujem njegove roditelje - rekla je Kija u snimku koji je pušten, a zbog kojeg je nastao haos.

 

Kija je zatim ustala i obrazložila priloženi snimak...

 

- Sve što sam rekla - to je to, to su neki detalji... Znala sam da se to snima, ali ima sat vremena cijele te emisije, znala sam da će izvući ovo. Stojim iza toga. Ima tu još milion detalja, ništa specijalno - rekla je Kija.

 

- Drago mi je što više ne moram da se pravdam ljudima što sam završio ovu vezu ovako kako sam završio. Moji roditelji su je uvijek poštovali, tako da drago mi je da sam završio ovu vezu - rekao je Sloba i dodao:

 

- Ne želim da gledam uopšte ovu ženu.

 

- Svaka ti čast na komentaru. Ako se smatrasš manje muškarcem zato što sam ti ja pomagala, to je onda tvoj problem - rekla je Kija Slobi vidno uznemireno.

 

- Ništa nisam tražio, ona je sama htjela da pomogne... Ponosan sam na svoje roditelje, na to kako su me vaspitali, i pozdrav za moje roditelje. Ovaj snimak govori samo o njoj - dodao je Sloba.

 

Kada se Jelena Golubović uključila u raspravu i dobacila Kiji da je ćurka...

 

- Ja jesam ispala očigledno velika ćurka što sam to radila i vratilo mi se ovako. Najteže mi je što sam ispala kreten što nisam prepoznala da on može meni ovako nešto da učini, a što se tiče porodice, da, njegova porodica je izjavljivala najgroznije stvari o meni. Oni su ti koji su mene pljuvali, njegova majka se javljala u lajv da bi mene pljuvala - rekla je Kija.

 

- Ali, ja tvojoj mami ni jednu lošu riječ ne želim da kažem! - dobacio joj je Sloba.

 

- Pošto potiče od njegove porodice, normalno da boli... Pošto sam ja provela sa njihovim sinom pet godina - nastavila je Kija.

 

- Nemam više komentara, ovo mi samo objašnjava cijelu situaciju. Odgajan sam patrijarhalno i ponosim se time - rekao je Sloba.

 

- Sve govori to što je nama 26. septembra bila godišnjica. Čestitao mi je, a trinaest dana pre toga me je prevario. Eto... Ja nikada nisam izdala Slobodana na taj način - rekla je Kija.

 

- Ja samo neću nikad da pljujem ni po tebi, ni po tvojoj porodici - rekao je Sloba, a rasprava je potrajala.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.