x

Citroën svoju hidrauliku mijenja novim revolucionarnim ovjesom!

Hidroaktivni hidro-pneumatski ovjes koji je godinama zaštitni znak Citroëna i njegovih luksuznih limuzina odlazi u mirovinu. Njega Francuzi kroz godinu dana namjeravaju zamijeniti “revolucionarnim” novim rješenjem koje će biti dostupno samo na automobilima ove marke…

Kao oblak udoban hidro-pneumatski ovjes kojeg godinama koristi Citroën krajem sljedeće godine bit će zamijenjen novim modernim sustavom ovjesa o kojem trenutno ne znamo mnogo. Hydractive 3+ ovjes otići će u mirovinu, a na njegovo mjesto dolazi novo revolucionarno rješenje na kojem Francuzi rade već nekoliko godina.

 

Što će novi moderan ovjes donijeti Citroënu Francuzi nisu otkrili, ali je otkriveno kako će on biti dostupan samo na automobilima s Citroën značkom, a ne i na DS primjercima. Ne nuditi novi ovjes koji bi trebao donositi sve karakteristike starog Hydractive 3+ sustava, ali i mnogo više na automobilima koji bi su stvarani kao sinonim za luksuz i udobnost pomalo je dvojben potez. Hoće li doista DS brand ostati bez tog novog sustava ovjesa pokazat će vrijeme.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.