x

Čudan Maserati Ghibli testni je primjerak nadolazećeg Levantea!

Informacije koje su govorile kao će Maseratijev crossover biti zasnovan na Chryslerovoj tehnologiji mogle bi se pokazati netočne. To bi trebale potvrditi prve špijunke testnog primjerka koji je ovih dana uhvaćen objektivom fotoaparata. Prema viđenom baza bi trebala biti Fiatova upakirana u šasiju Ghiblija čije odijelo ovaj prototip trenutno nosi…

Maserati je počeo testirati rane prototipove svojeg nadolazećeg crossovera Levante. Oni su maskirani u Ghibli čija je karoserija povišena, a tu je i poseban dodatak na krovu ne bi li se simuliralo stvarno težište budućeg modela. Kako bi na testni primjerak moga staviti veće kotače Maserati je morao povećati lukove istih, a gledano ovako vizualno čini se da je produljen i međuosovinski razmak.

 

Ispod poklopca agregata Talijani će smjestiti V6 motore u benzinskoj i dizelskoj izvedbi. Biturbo benzinci donosit će mu od 250 KS do 425 KS snage dok će turbodizelaši raspolagati s konjima u rasponu od 250 do 350 KS. Vrh ponude trebao bi biti Levante pokretan V8 benzincem čija će snaga biti veća od 560 KS. Ovim crossoverom Maserati će rukavicu u lice baciti Bentleyu, Land Roveru i Lamborghiniju, a ništa manje ugroženi neće se osjećati ni Porsche, Mercedes, BMW ili Audi.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.