x

ĐAVO SE KRIJE U DETALJIMA: Policijski inspektori danonoćno tragaju za JAKIM DOKAZOM koji bi OTKRIO UBICU Jelene Marjanović!

U nedjelju 2. oktobra navršava se šest mjeseci od ubistva pjevačice Jelene Marjanović (33), a njen ubica još nije pronađen. Za pola godine saslušano je više od 250 potencijalno osumnjičenih osoba i svjedoka, ali materijalnih dokaza za rješenje slučaja nema. Policija, uprkos tome, nastavlja danonoćno da radi na slučaju.

Za to vrijeme bile je više osumnjičenih osoba među koljima i članovi porodice ubijene.

 

Na nasipu u Borči je pronađen određen broj tragova koji se nisu poklopili sa osumnjičenima, prenosi televizija “Pink”.

 

Policija nije željela da hapsi bilo koga bez jakih materijalnih dokaza jer bi osumnjičeni uz dobrog advokata bili brzo oslobođeni na sudu, a dva puta se ne može suditi istoj osobi za ubistvo sa istim dokazima.

 

Za pola godine, saslušano je više od 250 potencijalno osumnjičenih osoba i svjedoka, desetine njih su prošli poligraf i više njih je pozivano u svojstvu građanina na razgovor.

 

Policija nastavlja da iznova pregleda sve dokaze, počev od baznih stanica mobilne telefonije i video snimaka.

 

Izreka policajaca koji vode istragu je: “Đavo se krije u detaljima”, te se nadaju da će ih nešto što im je ranije promaklo, dovesti do rješenja slučaja. Oni danonoćno iznova provjeravaju sve dokaze koji su skupljeni u ovom slučaju i tragaju za novim putevima u ovoj istrazi.

 

Postoje dva scenarija o ubistvu pjevačice “Granda” – prema prvom je ubica najprije udarcem ošamutio i odvukao do kanala gdje se udavila od vode, a prema drugom – da je od udarca upala u kanal, ali da je uspjela da se povrati i ustane, ali da se ubica vratio i udario je više puta velikim kamenom nepravilnog oblika od čega je preminula.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.