x

DECENIJAMA SU BILE NAJBOLJE PRIJATELJICE: Posvađale se Goca Božinovska i Zlata Petrović!

Goca Božinovska i Zlata Petrović već decenijama su najbolje prijateljice, same kažu da je njihov odnos sestrinski, ali to ne znači da se nekad ozbiljno ne posvađaju. Takva svađa prošle nedjelje desila se pred brojnim svjedocima, i to na javnom mjestu, prenosi Svet.

Goca, Zlata i Vanesa Šokčič dogovorile su se da zajedno idu na Đanijev koncert, ali samo je Goca stigla na vrijeme. Čitav sat pred početak koncerta, baš kako su se dogovorile. Ali od ove dvije ni traga. Nakon više od pola sata čekanja, Goca je krenula da histeriše i zove Zlatu.

 

- Nikada ne dođe na vrijeme, stvarno je neodgovorna, dokle misli da je čekam, lijepo smo se dogovorile u sedam, drala se Goca na sav glas dok ju je prijateljica smirivala. Čekanje se nastavilo još dvadeset minuta, a kada je Zlata napokon stigla u društvu Vanese, Božinovska je skočila na nju pred svima i počela da viče.

 

Bila je toliko bijesna da su je jedva uvele u Sava centar. Kada se koncert završio, Đani je za prijatelje i kolege organizovao after party, ali Goca iz inata nije željela da se priključi Zlati i Vesni, pa je demonstrativno produžila kući. Da je Zlata htjela da joj se izvine, kao što nije, Goca bi se smirila, ali ovako nije htjela ni da čuje da sa njom ide u provod. Ona je nastavila da frkća kod kuće dok su Vanesa i Zlata pjevale i pile na afteru. Očigledno da Zlata zna sa Gocom, nije im ovo prvi put da se zakači. 

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.