x

DETALJ KOJI OTKRIVA MNOGO? Momci koji su bili sa Barbarom kobne noći, sada su URADILI OVO!

Nedugo nakon tragedije na senćanskom mostu, kada je Barbara Vitez nestala, policija je obavila informativni razgovor sa dvojicom dječaka u prisustvu roditelja. Prema njihovom svjedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu.

Djevojčica je pala sa mosta kada je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala. Ono što je, međutim, posebno interesantno u vezi sa djecom u čijem je društvu Barbara posljednji put viđena jeste da su nakon nestanka svi oni izbrisali Brabarin profil sa liste prijatelja na Fejsbuku.

 

- Imam utisak da se neko igra s nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tijela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe s kojima je moja kćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi samo želimo da saznamo pravu istinu - poručuje Endre Vitez, otac petnaestogodišnje Barbare.

 

Roditelje je dodatno uznemirilo anonimno pismo koje je nedavno stiglo na njihovu adresu, u kome piše da su njihovu kćerku silovali i potom bacili sa mosta.

 

- Neko je napisao da su našu kćerku navodno trojica momaka silovala, a najsnažniji od njih ju je ugušio i bacio u Tisu. Prije toga su joj u sok sipali neku opojnu drogu da bi je omamili. Barbara je prezirala alkohol i narkotike. Ni nakon skoro mjesec dana od njenog nestanka ne znamo pravu istinu. Da li nam je ovo pismo poslao neko ko zna šta se desilo, pa ga grize savjest ili je ovo nečija bolesna šala - rekao je Endre, koji je anonimno pismo istog dana predao policiji u Senti.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.