x

DJECA SU OSJETILA DA SE NEŠTO DEŠAVA: Bane Mojićević progovorio o problemu sa ženom! Ja sam napravio glupost!

Nakon što se pojavila vijest o problemima u domu Baneta Mojićevića, i nakon što su komšije utvrdile da pjevač živi u odvojenom stanju već duži vremenski period, on je odlučio da ispriča svoju stranu priče.

``Bilo je razmirica i problema koje smo riješili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vrijeme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj``, priznao nam je Bane, a zatim otkrio više detalja.

 

``Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene``, istakao je Mojićević i dodao da su zbog djece spasili brak.

 

``Nismo se viđali nekoliko mjeseci, ali smo zbog djece komunicirali sve vrijeme. Odusustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo``, iskreno je odgovorio Bane, a zatim priznao da je upravo on bio uzrok ovog porodičnog sloma.

 

``Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Djeca su još mala, ali naravno da su osjetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme riješimo samo među nama``, zaključio je Mojićević i dodao da su prijatelji i poznanici iskoristili ovu situaciju da pokažu svoja prava lica, te je iz svega toga isplivalo i nešto dobro.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.