x

DRAMA NA FARMI: Anabeli se ljekari 3 sata borili za život!

Anabela Atijas u četvrtak ujutro dobila je napad gušenja, zbog čega je odmah morala da reaguje Hitna pomoć. Pjevačica je imala problem s alergijom, usljed čega je ostala bez vazduha i počela da modri. Farmeri su odmah reagovali i pozvali Zadrugu, koja je alarmirala Hitnu pomoć. Stanje se pjevačici sve više pogoršavalo, pa su joj ljekari više od tri sata ukazivali pomoć.

``Anabela od prvog dana ima problem s alergijom, zbog čega su joj ljekari propisali terapiju. Smeta joj prašina i polen i vrlo je osjetljiva. Iz čista mira počela je da se guši. Prije toga, svi su ustali, popili kafu i izašli u dvorište, odjednom se čuo vrisak, farmeri su počeli da galame i okupili se oko Anabele. Dobila je gušenje, pomodrila u licu i nije mogla glas da pusti, jedva je disala. Zadruga je odmah reagovala i pozvala Hitnu pomoć. Poslije su je odvezli u Klinički centar Srbije, a na putu do tamo dali su joj injekciju kako bi spriječili koban ishod. Nimalo nije bila naivna situacija! Anabela se jako uplašila i uznemirila, što je još više pogoršalo njeno stanje``, ispričao je naš izvor.

 

``U Kliničkom centru su joj dali još jednu injekciju i primila je dvije infuzije. Više od tri sata je provela u bolnici, dok joj se stanje nije malo stabilizovalo. Doktor koji je primio dao joj je novu terapiju. Ukućani su se uplašili, rijetko ko je bio u situaciji da vidi nekog u tom stanju. Non-stop su se raspitivali za njeno zdravlje``, rekao je dobro obaviješten izvor, piše Alo.

 

Inače, otkako je počeo ovaj rijaliti, mnogi ukućani su doživjeli nezgode. Prvo je Zvezdan pobjegao s imanja zbog povrede noge, pa je Maja Nikolić išla na operaciju izrasline na leđima, Kristijan je skoro odsjekao prst, a i Jeleni balerini je pozlilo zbog alergije.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.