x

DRAMA: Pjevačica Granda htjela u Parove, ali su joj mamu operisali zbog TEŠKE bolesti!

Goca Božinovska ipak se neće pridružiti ekipi u vili ``Parova“, kao što je ranije bilo najavljeno, pošto joj je majka ozbiljno bolesna i mora da joj se maksimalno posveti. Pjevačica Granda i njen sin Mirko Šijan dobili su primamljivu ponudu za učešće u ovom rijalitiju i trebalo je da u februaru uđu u šou, ali privatni problemi su natjerali Gocu da od toga odustane.

- Mirko i ja sigurno nećemo ući ``Parove`` u ovoj sezoni, možda sljedeće godine. Majka mi je mnogo bolesna, imala je operaciju jučer, pa sam samo tome posvećena - rekla je Božinovska.

 

Produkcija ``Parova`` planira da, poslije Ljube Pantović, majke Aleksandre Subotić, u nastavku rijalitija uvede još neke od članova porodica aktuelnih takmičara. Uskoro će i Miljanin otac Siniša Kulić postati punopravan član ovog šoua, a planirana su i još neka iznenađenja.

 

- Vodimo pregovore sa Petrom Pajićem, sinom Vesne Rivas. Po svoj prilici, blizu smo dogovora s njim, tako da ćete uskoro i njega vidjeti u vili - rekao je izvor sa televizije ``Hepi``.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.