x

DRAMA U LESKOVCU: Snaha podvodila svekrvu, pa zakrvile zbog ljubavnika!

Protiv N.S. (29) iz okoline Grdelice podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je prijetio svojoj supruzi G.S. (28). Međutim, N.S je izvukao deblji kraj, pokušavajući da riješi spor između svoje majke D.S. (48) i žene, jer se ispostavilo da je snaha, navodno, podvodila svekrvu! Snaha i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N.S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gdje radi s ocem, kako bi riješio porodični spor!

On je tom prilikom uputio niz teških riječi i prijetnji supruzi zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.

 

- Sve je počelo kad je, navodno, D.S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri. Radnik M. D. bio je čest gost u niihovom domu i bacio je oko na ljepuškastu i za svoje godine prilično zgodnu svekrvu - objašnjava jedan mještanin.

 

On dodaje da se snaha pravila da ne primjećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.

 

 - Snaha je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, namiještala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću - kaže sagovrnik ``Kurira``.

 

Kako kaže, ovaj biznis između snahe i svekrve je pukao kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primijetile kod još nekoliko mještanki.

 

 - U pitanju je bilo jeftino tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaha poludjela kad je vidjela da je M.D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim mještankama. Tada su njih dvije počele da se svađaju. I jedna i druga su zvale N.S. telefonom i žalile mu se, pa je čovjek morao da se vrati kući iz inostranstva i smiri situaciju  - kaže izvor ``Kurira``.

 

Advokat N.S. objašnjava da njegov klijent nije kritikovao samo suprugu već i majku i da je stradao ni kriv ni dužan.

 

 - Iste riječi uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osjećala ugroženom, a lično mislim da ni snaja nije prijetila nikakva opasnost, niti je pretrpjela štetu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.