x

DRAMA UČESNICE PAROVA: Isjekla vene, pa zapalila cigaretu!

Ukućani u šoku, Đus nije mogao da veruje šta je učinila ``njegova rijaliti djevojka``.``Pokušala sam da isiječem vene, u principu nisam htjela, ali ruka mi je `zinula` i krv je krenula da šiklja na sve strane``, započela je priču Teodora Radoičić u dvorištu dok su je začuđeno posmatrali ukućani među kojima je bio i Đus sa kojim je razmjenjivala nježnosti prije nekoliko večeri.

``Bila sam u kupatilu, oblačim se sva krvava, izlazim iz stana, kažem sebi `ako sad umirem, umirem```, pričala je Teodora i dodala da je prvo otrčala do svoje drugarice koja je radila u obližnjoj trafici koja joj je pomogla da uspori krvarenje i da sjedne na klupu.

 

U tom trenutku, prema njenoj priči, osjetila je da se ohladila i izvadila je cigaretu da je zapali, dok je prijateljica je pokušala da pozove pomoć. Tada se pojavio njen bivši dečko Mihajlo, koji je tuda šetao sa društvom.

 

``Javila sam mu se, i on meni. Nisam mu rekla šta se dešava, tako da je on otišao``, pričala je Teodora u bašti vile kod su je zbunjeno gledali ukućani koji su se tu zatekli.

 

Nakon toga po Teodoru je došao tadašnji dečko koji nju i njenu drugaricu odveo u Zemunsku bolnicu.

 

 

- ``Na mufte sam ih prešla da sam pala sa tribine na staklo``, dodala je ona.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.