x

DRINKS.BA DISKONT PIĆA: Najveći izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića na jednom mjestu!

U sarajevskom naselju Hrasno, preko puta Palme, to jeste u ulici Trg heroja 2 otvoren je ``Drinks.ba``- diskont pića (nekadašnji dežurni Market). Radno vrijeme ``Drinks.ba`` marketa je od 11:00 - 03:00 sata, a za svoje klijente vrši i dostavu, s tim da je za narudžbe iznad 50 KM ista potpuno besplatna. O čemu se zapravo radi? ``Drinks.ba`` predstavlja najposjećenije mjesto u gradu kada su u pitanju objekti ovoga tipa, a nudi najveći izbor vrhunskih alkoholnih i bezalkoholnih pića, a pored toga u ponudi je veliki izbor grickalica i slatkiša. 

``Drinks.ba`` predstavlja jedinstveno mjesto s najvećim izborom pića, a svakako da veliku prednost predstavljaju i jedinstvene cijene. Od sada ste u mogućnosti da na jednom mjestu pronađete bilo koje alkoholno ili bezalkoholno piće. ``Drinks.ba`` nudi najveći izbor istih, počevši od velikog izbora piva, pa sve do domaće rakije, te najpoznatijih alkoholnih pića vrhunskih svjetskih proizvođača. 

 

Svakako da ``Drinks.ba`` karakteriše i ugodan ambijent, te susretljivo i stručno osoblje sposobno preporučiti i pomoći u vašem odabiru. Pored toga, ``Drinks.ba`` je mjesto gdje ćete pronaći i veliki izbor grickalica, slatkiša, žvakaćih guma... Ono što je sigurno jeste da ćete prilikom posjete ovom diskontu biti na ``slatkim mukama``, jer nije lako ostati ravnodušan na pića koja se tamo nalaze, neovisno da li se radi o onim koja su omiljena svjetskim facama, pa do domaće proizvodnje, te da li je riječ o onim alkoholnim ili bezalkoholnim. Najveći izbor na jednom mjestu vas stavlja na dilemu, a pored toga same cijene su primamljivije nego bilo gdje drugo. 

 

Velika prednost diskonta pića ``Drinks.ba`` jeste to što vam je na raspolaganju opcija kućne dostave i to svim danima. Pored toga, ``Drinks.ba`` je za sve narudžbe u vrijednosti iznad 50 KM omogućio besplatnu dostavu. 

 

Vaša pitanja/narudžbe možete vršiti putem telefona: 
+387 62 303 177

Također, tu je i e-mail: 
[email protected]

Posjetite i Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/Drinksba-511654852321793/?pnref=lhc

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.