x

DS 3 Ines de La Fressange Paris!

Citroën je posebno, doduše konceptno izdanje pripremio na modelima DS 3 te DS 3 Cabrio

Dizajnerski centar DS i Ines de La Fressange Paris zajednički su osmislili dva jedinstvena koncepta, jedan na DS 3, a drugi na DS 3 Cabrio. Oni su rezultat susreta sa slobodnim duhom mode koji je unio dašak profinjenosti u izbor grafičkih elemenata, materijala i boja.

 

Ova dva koncepta nude jak i promišljen stil za profinjenu Parižanku, istovremeno elegantnu, odvažnu, modernu i neovisnu. Udruženje DS3 i Inès de la Fressange Paris, ponajprije je prirodan susret modne ikone i automobilske ikone, koje dijele isti ukus za eleganciju, profinjenost i suvremenost. 

 

Ta se dva automobila ponajprije ističu spajanjem boja karoserije u elegantnu cjelinu. DS 3 presvučen je sjajnom plavom bojom Encre uz crnu boju krova. Za razliku od njega, DS 3 Cabrio krasi sjajna crna boja Perla Nera koja ističe platneni krov u mat plavoj boji Infini. Ta nova boja platnenog krova povećava mogućnost personalizacije DS 3 Cabrio. Obje su inačice opremljene novim 17-inčnim naplatcima s dijamantnim efektom koji naglašavaju dinamičnost dizajna. 

 

Izvor: automotorisport.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.