x

Daniella Mijatović na tribinama Trening centra NFSBiH!

Pred nogometni meč kvalifikacija na Euro 2017. za žene odrađena je velika promo kampanja u kojoj su učestvovale brojne ličnosti iz javnog, kulturnog i društvenog života te koje su podržavale ženski nogomet i pozivale na dolazak kako bi dali podršku našim BH reprezentativkama. 

Na tribinama Trening centra NS/FS BiH u Zenici, koje su bile ispunjene do posljenjeg mjesta, objektiv portala Ekskluziva zabilježio je i prisustvo naše poznate tamnopute voditeljice i manekenke Mijatović Danielle koja je nogometni meč pratila sa užom porodicom i prijateljima. 

 

Daniella je također podržavala reprezentativke putem društvenih mreža kao i na svojoj oficijalnoj fb stranici sa porukom: ``Ljudi koji rade zajedno će uvijek pobjediti svejedno da li to bilo protiv kompleksnih odbrana u fudbala ili protiv problema modernog društva. Idemo svi u Zenicu podržati našu žensku nogometnu reprezentaciju :) ``.

 

Pune tribine gledalaca te podrška javnih ličnosti su ogroman doprinos i pomak za ženski nogomet. Iako rodom iz Kenije naša Daniella je još jednom pokazala da jednako voli i svoju drugu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

 

Pozivamo Vas da Daniellu pratite i na oficijalnoj fb stranici na linku: https://www.facebook.com/Daniella-Mijatovi%C4%87-1657619644505638/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.