x

Danijela Martinović: Graši ću roditi bebu i bez braka!

Ne osjećam se staro, niti mi radi biološki sat pretjerano brzo iako sam napunila 43.godine Svakodnevno vježbam, bilo da sam sa trenerom ili sama. To je nešto što me okupira već pet godina

Danijela Martinović predstavila se na „Splistkom festivalu`` pjesmom „Malo naivno pile`` koju joj je napisao dugogoodišnji partner Petar Grašo.

Ovaj zaljubljeni par već godinama nastoji da koliko je moguće izbjegava skandale, o njihovim raskidima i svađam se ne priča, a Danijela je nedvano proslavila i 43. rođendan. Da li je spremna za brak i mjačinstvo, hoće li konačno izgovoriti sudbonosno ``da``, da li joj je Petar glavna konkurencija... odogovorila je tokom intervjua za naš magazin.

 

Da li ste zadovoljni novom pjesmom ``Naivno malo pile``?

- Potrudili smo se da napravimo nešto što je malo dugačije. Petar je dugo radio pjesmu i htjeli smo da to ide nekako svojim redom. Volim da radim s ljudima koji su precizni u poslu, a on i ja smo tu dobitna kombinacija. Nije bilo greške! Pjesma se već sluša i pjevam je na nastupima tako da je to znak da imamo nešto što će trajati.

 

 Da li vam je teško raditi sa životnim partnerom?

- Odavano smo razdvojili poslovno i privatno. Kod kuće nema priče o poslu, a on i ja znamo da dobro iskritikujemo jedno drugo. Nismo djeca! Kažem sve što mi se ne sviđa, ako mi Petar pusti novu pjesmu, on isto tako ako mu ja kažem: ``Čuj, ovo mi se ne dopada``, prihvati moje mišljenje. Tako funkcionišemo od početka i držimo se istine. Nema razloga da lažemo jedno drugo.

 

 Petar Grašo je nedvano kazao da ste mu konkurencija. Da li je baš tako?

- Jeste! Mene je obradovalo što je pjesma ``Uvik isti`` dobila nagradu na „Splistkom festivalu`` jer se on dosta ulijenio. Ja sam bila ta koja je insistirala da se malo pokrene i da radi. Nije ga bilo dugo, i onda odjednom pohvale, aplauzi, nagrada.... Ja sam se osjećala kao da sam ja dobila nagradu. Mi smo zdrava konkurencija, i tu nema ljutnje. Ako ima hit, ja ću prva da čestitam, ako me pobjedi na nekom takmičenju, opet sam ja ta koja će da čestita prva. Isto tako i on, radujemo se zajedno našim uspjesima i tu nema mjesta za ljubomoru.

 

Ima li mjesta ljubomori kada je privatni život u pitanju?

- A, ne, to nikako! Potpuno vjerujem Petru kao i on meni. To smo davno prevazišli jer se poznajemo odlično. Kod nas nema toga.

 Ono što je već godinama tema u medijima je kada će brak i prinova. Možemo li očekivati uskoro i to?

- Brak je devalvirao i taj papir više ništa ne znači. Petru ću roditi bebu i bez braka. Ne osjećam se staro, niti mi radi biloški sat pretjerano brzo iako sam napunila 43. godine. Spremna sam za majčinstvo, a beba će doći iz jedne velike i duge ljubavi. Naše porodice već odavno očekuju vijesti o prinovi, braku... ali  zar terba da pravimo veselje samo zbog nekih običaja i zbog porodice!? To bi bilo sve nekako preglumljeno, a mi se ne bi osjećali dobro da to uradimo samo da bi se skupile tetke, strine i divile se kako smo krasan par.

 

 Plašite li se godina?

- Ne, ali nimalo. Nisam opterećan time i da kažem, kako sam ostarila. Korisitm dobre kreme, šminku i jedem zdravo. Publika mi daje elan i podmlađuje me tako da se osjećam vedra, čila, raspoložena svako jutro. Mislim da je malo previše rekalma protiv starenja i bora kao da je to sramota, a uživam isto kao u dvadestim, tridesetim... čak mi je život sve ljepši što sam starija.

 

Koliko vam je pomogla joga?

- Joga je spas! Svakodnevno vježbam, bilo da sam sa trenerom ili sama. To je nešto što me okupira već pet godina. Nema stersa, brige... sve je nekako mirno. Ne volim teretane, ali joga je nešto što je sasvim drugačije o tog načina vježbe.

 

Često na nastupima i Vi imate dozu seskepila. Mislite li da je to neophodno za scenu?

- Jeste jer je to danas trend, a mislim da nema u tome ništa loše pokazati zgodno muško ili žensko tijelo. To je lijepo za vidjeti! Važno je da ne ide u vulgarnost, a sve drugo je jako poželjno za scenu.

 

 Niste od onih koji prave skandale. Kako Vam polazi za rukom da se držite podalje od tabloida?

- Nisam pristalica toga jer smatram da mi to ne bi mnogo pomoglo. Sigurna sam u svoje pjesme i publiku koja zna da raspozna šta je žutilo i šta je zadatak tabloida, a šta istina, tako da ko voli neka izvoli, samo bez mene!

S kolegama se ne svađam

 

 U kakvim ste odnosima sa kolegama?

- Meni su svi jako dragi i simpatični. Nikada nisam imala problema s bilo kim, niti sam bilo kome napravila probleme. Vidim se sa svima, izgrlimo se izljubimo, ispričamo i tako je svaki put ako bilo koga sretnem. Ne zavidim nikome, ne dajem savjete i sa svima mogu da popričam i da se družim.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.