x

Denis Stojnić dostavlja pomoć za BiH iz Amerike!

Uz pomoć prijatelja iz Amerike, tačnije Floride - Mirze Džumbura, naš najbolji MMA borac i veliki humanista Denis Stojnić prikuplja novac i odjeću u Americi, koja će biti podijeljena građanima BiH, koji su ugroženi u poplavama.

Kako je za „Avaz“ kazao Stojnić, zbog raznih zloupotreba, novac koji prikupe bh. građani u SAD-u žele isključivo uplatiti na račun koji će u ponedjeljak otvoriti vlasnik FACE TV-a Senad Hadžifejzović, jer mogu biti sigurni da će završiti u pravim rukama. 

 - Odjeću koju prikupe žele dostaviti samo u „Avaz“, odnosno u hotel „Radon plaza“ i odatle je dalje distribuirati u Maglaj, Olovo, Zavidoviće, Zenicu… Naši ljudi vjeruju da će ovim putem novac i odjeća doći u ruke onih kojima je najpotrebnije i da neće bit zloupotreba kakve su zabilježene – istakao je Stojnić, pozivajući sve da se uključe u ovu akciju. 

 

U BiH dolaze i tri kamiona hrane iz Holandije, koju su, također, prikupili bh. građani koji žive u toj zemlji. 

 - Hrana je bila predviđena za ramazanske iftare, ali pošto se desilo ovo nevrijeme i nesreće, odlučili smo to podijeliti stanovnicima gradova koji su najviše ugroženi. Hrana će biti smještena u zgradi Općine Stari Grad, a odatle će se distribuirati dalje. Hranu su prikupili moji prijatelji, koji nisu htjeli da im objavljujemo imena – rekao je Stojnić.

Izvor:Dnevni avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.