x

Destino centar za edukaciju, prezentaciju i njegu lica i tijela otvorio poslovnicu u Istočnom Sarajevu!

Destino centar za edukaciju, prezentaciju i njegu lica i tijela otvorio je svoja vrata na sjajnoj lokaciji u ulici Ive Andrića 17a (mezanin/2), 71124 Istočno Sarajevo, a ugodan ambijent, profesionalna usluga, visoko kvalitetan materijal svjetski poznatih brendova, pristupačne cijene ono su što karakteriše ovu poslovnicu. Destino centar posluje u okviru firme Flash d.o.o., a svojim klijentima pored različitih usluga za ljepotu i njegu lica i tijela omogućava i edukaciju, a gdje se nakon obuku uručuje certifikat. 

Brandovi sa kojima rade u centru Destino zadovoljavaju najviše standarde, tako da su s ponosom naredni: Depileve (oprema i preparati za depilaciju), Crisnail (oprema i preparati za nokte), Anesi Beauté (oprema i preparati za njegu lica i tijela).

 

Destino Centar organizuje i edukacije za polaznike, a po završetku obuke, klijentu se uručuje certifikat, koji je potvrda za uspješno savladane tehnike oblasti kroz čiju obuku je klijent prošao):

 

1.depilacija toplim voskom, depilacija hladnim voskom, depilacija 3G film voskom, depilacija 4G film voskom

 

2. osnovi nadogradnje noktiju uz pomoć tipsi (UV gel metoda), izlivanje prirodnih noktiju (UV gel metoda), ojačavanje prirodnih noktiju uz pomoć gela (UV gel metoda), gel lak metoda, njega ruku, noktiju i zanoktica (manikura)

 

Centar Destino vam pruža i vrhunske usluge, a to su: 

 

1. tretmani lica Anesi Beauté preparatima za sve tipove i stanje kože

 

2. depilacija lica i tijela Depileve voskom

 

3. depilacija lica i tijela Depileve Cerazyme 4G voskom (anti age koymetička depilacija) – revolucionarna depilacija u svijetu voskom patentirane formule

 

4. masaže: medicinska (terapeutska) , anticelulit, limfna drenaža, ekskluzivna (mediteranska, indijska, masaža sa čokoladom)

 

5. Parafango Anesi Beauty anticelulit tretman

 

6. Njega ruku i noktiju Crisnail preparatima (lakiranje noktiju, lakiranje noktiju polu-trajnim lakom - postojnost 10 dana, izlivanje noktiju UV gelom, ojačavanje noktiju UV gelom, trajni lak - postojnost  21 dan, manikir tretman)

 

7. Parafinski tretman ruku Depileve

 

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak - petak od 11:00 do 19:00 sati
Subotom od 10:00 do 15:00 sati


KONTAKT:

057/318-388,
057/310-910 ili e-mail: [email protected]


Kontakt telefon za zakazivanje termina i informacije o edukacijama:
066/587-468

WEB:
www.flash-beauty.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.