x

Dijete je donijelo domaći u školu, a kada su mu nastavnici otvorili svesku HITNO SU POZVALI POLICIJU! (FOTO)

Policija Floride uhapsila je u petak Roberta Pola Aleksandra Edvardsa (33) nakon što je otkriven uznemiravajući crtež u svesci za domaće zadatke jednog učenika Osnovne škole. Na crtežu je bila prikazana masovna pucnjava u školi koja je u plamenu, dok na ljude koji beže puca čovjek sa pištoljem. Dvoje ljudi nacrtano je kako leži na zemlji u, kako se smatra, lokvama krvi. Na papiru su ispisane riječi ``pju, pju, pju`` i ``AAA, peče``. 

Kada su vidjeli uznemiravajuću sliku nastavnici su kontaktirali policiju, koja je brzo došla do Edvardsa, tvorca jezivog crteža. On je uhapšen i optužen zbog pisanih prijetnji da će počiniti ubistvo ili povrijediti ljude, prenosi ``Majami herald``.

 

Ipak, za sada nije jasno kako je Edvards povezan sa učenikom koji je crtež donio u školu.

 

- Naša zemlja je previše puta bila pogođena užasnim tragedijama u školama. Zato ovakve slučajeve shvatamo krajnje ozbiljno - rekao je šerif Majk Harison u zvaničnom saopštenju policije.

 

Harison je naveo i da je Edvards ispitan u policijskoj stanici. Istražitleji ipak ne vjeruju da je Edvards imao namjeru da izvrši izmišljeni scenario sa crteža međutim, s obzirom na visok stepen masovnih pucnjava u školama i crkvama u Americi, policija nije ništa željela da prepusti slučaju.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.