x

Dragana Mirković danas slavi rođendan, a ovako ju je suprug iznenadio na snimanju Pinkovih zvezda! (FOTO)

Muzička zvijezda Dragana Mirković danas proslavlja svoj 49. rođendan u krugu najbližih prijatelja i članova porodice, a nije ni slutila da će njeno veliko slavlje započeti sinoć, tačno u ponoć u glamuroznom studiju ``Pinkovih zvezda`` u Šimanovcima.

Čim su kazaljke pokazale ponoć i početak novog dana, uslijedilo je rođendansko iznenađenje za Draganu Mirković. Ona je na gigantskim LED ekranima ugledala rođendansku čestitku koju joj je, ni manje ni više, priredio suprug Toni Bijelić.

 

Studijom se prolomio vrisak i gromoglasni aplauz, a popularna pjevačica ostala je bez teksta kada su joj kolege iz žirija, zajedno sa publikom u studiju, otpjevali rođendansku pjesmicu.

 

Trenutak Draganine nepažnje i emotivnog šoka iskoristila je njena prijateljica Zorica Brunclik koja je tačno u ponoć spustila svoju crvenu stolicu u početnu poziciju, da bi se nekoliko sekundi kasnije podigla sa velikim cvijetnim i voćnim aranžmanom koji je poklonila oduševljenoj slavljenici.

 

U isto vrijeme na glamuroznoj sceni najpopularnijeg muzičkog takmičenja pojavila se i višespratna rođendanska torta u bijeloj boji, sa Draganinom slikom na središnjem mjestu, što je pjevačicu ostavilo bez daha.

 

Dragana i njene kolege popele su se na binu kako bi nazdravili zbog njenog divnog dana, a ushićena pjevačica iskoristila je priliku da svoje brojne fanove koji su ispunili studio u Šimanovcima obraduje živom izvedbom svog novog hita ``Od milion jedan``, kao i onog legendarnog ``Milo moje, što te nema``.

 

- Oh, duša moja - rekla je Dragana kada je čula ko je glavni ``krivac`` za rođendansko iznenađenje, i onda je nastavila:``Popiću i ja malo, večeras ste me dotukli na najljepši mogući način`` - iskrena je bila ona.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.