x

Dragana Rakčević otvoreno: Najveću podršku tokom takmičenja imam od supruga Mirka! Ceca je bila moja zvijezda vodilja, spremna sam za pobjedu....

Dvadesetjednogodišnja Podgoričanka, Dragana Rakčević ni slutila nije da će joj se prijavom na takmičenje Pinkove Zvezde život promijeniti za 180 stepeni.Od početka je skrenula ogromnu pažnju na sebe, a iz kruga u krug dokazuje da će se prognoze članova žirija, da je rođena zvijezda ostvariti.Pozvali smo je i porazgovarali s njom pred samo polufinale.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ENSbAt_h7DI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

1.Da li si bila svjesna da ćes doći do polufinala i jedan si od takmičara kojima prognoziraju pobjedu? - Dala sam sve od sebe i trudila se maksimalno da budem najbolja. Svako od nas želi prolazak u svaki sljedeći krug.Prognozirali su mi i krah pa sam ih demantovala.Sada bih voljela da su u pravu.:)

 

2.Otkud to da se prijaviš na takmičenje, zapravo kako je sve to počelo?

- Moja drugarica je izvršila pritisak da se prijavim na ovo takmičenje. Nisam se puno dvoumila. Prošla sam audiciju i kasnije nizala uspjehe iz kruga u krug.U ovom takmičenju sam upoznala svog supruga, a drugarica sa početka teksta mi je kumovala na venčanju.Sad se pored takmičenja spremam i za svadbu. Jedva čekam.

 

3.U toku takmičenja najveću podršku imala si od?

Uvijek imam podršku svoje porodice, mog kuma Saše, kolega iz benda i mog supruga.I to mi mnogo znači. Znam da je sve sigurno dobro kad su oni zadovoljni.A svakodnevna pisma koja dobijam putem društvenih mreža samo su podstrek da svaki naredni put budem još bolja.I najveće hvala dugujem publici koja je iz dana u dan sve brojnija.

 

4.Sa kim si u najboljim odnosima od ostalih učesnika? Najbolje se slažem sa Katarinom Gardijan, Suzanom Knežević i Jelenom Đurić, za koju navijam od samog početka i za koju bih voljela da ponese titulu Pinkove Zvezde ove godine.Žena jednostavno grmi od energije.

 

5.Koji ti je omiljeni član zirija? Ceca, naravno. Borila se za mene cijelo takmičenje i davala korisne savjete. Pored takmičenja sarađivale smo i na njenom novom albumu.Pjevala sam joj prateće vokale zajedno sa Anastasijom.To iskustvo nema cijenu.

 

6.Član žirija kojem nešto zamjeriš i zbog čega: - Zaista im ne zamjeram ništa.Svaka pohvala mi je bila podsticaj da napredujem, a svaka kritika na mjestu kojom su uspjeli da nas sve probude i na kulturan, ljudski način skrenu pažnju na greške.

 

7.Šta očekuješ nakon takmičenja? Par dana nakon finala je Mirkova i moja svadba i veoma smo uzbuđeni zbog toga.Sa nama će biti naše porodice, prijatelji i kolege.A na pjesmama se već uveliko radi samo što ne bih da se ograničim rokovima.Izaći će kad svi budemo zadovoljni i sigurni da je to - to!

 

8.Ukoliko pobjediš, prva stvar koju ćeš uraditi je? Vjerovatno ću prvo pasti u nesvjest. A kad me osvjeste tražiti šećer i vodu. Sve posle toga će ići onako kako produkcija bude planirala.

 

9.Privatno slušaš šta? Novi album Cece Ražnatović.Ne mogu da dočekam da publika čuje pjesme.Ovo je njena godina! CD je savršen! 10. Poruka za naše čitaoce? Budite uz Pinkove Zvezde u subotu i pružite nam podršku.Ukoliko sam ja Vaš favorit, nastupam pod rednim brojem 11 i ukoliko ste u mogućnosti gasajte. Svaki glas će mi puno značiti. A.Hodzic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.