x

Draw to Drive – oktanska umjetnost!

Automobili i umjetnost, upravo je to dobitna kombinacija koja će vas oduševiti kada posjetite http://www.drawtodrive.com.

Draw to Drive, prva društvena mreža za ljubitelje auto moto umjetnosti, jedinstveni je projekt iz svijeta oktana iza kojeg stoji mladi zagrebački tim.

 

Nikola Majpruz, Petar Perković i Tomislav Palatinuš, trojac je koji je osmislio i kreirao „garažu“ automobilskih umjetnina.

 

Sve je počelo prije dvije godine kroz promoviranje umjetnika i njihovih radova preko Instagrama, a kada je uočen velik interes, mladi je tim dao gas i sve podigao na razinu više.

 

Draw to Drive je lansiran u rujnu ove godine, a već sad broji oko 1000 registriranih članova te preko 1400 crteža, skica, ilustracija i dizajnova s auto moto motivima.

 

Dodajemo i kako se među prvima Draw to Drive zajednici priključio Tim Lawrence, poznati dizajner, koji je osmislio automobile za neke od najvećih holivudskih filmova, a najpoznatiji njegov uradak je Batmobile.

 

Iz dana u dan pojavljuju se još bolje, još brže jurilice na platnu, pa vas pozivamo da i vi uživate u oktanskoj umjetnosti na http://www.drawtodrive.com.

 

Izvor: Automotosvijet.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.