x

EKSKLUZIVNO: Lepa Brena za restoran dala 500.000 eura!

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović na ljeto će otvoriti luksuzni restoran na Dedinju, ekskluzivno saznaje Kurir. Supružnici su u ovaj ugostiteljski objekat uložili oko pola miliona eura, a zaštitno lice će im biti buduća snajka Aleksandra Prijović.

- Brena i Boba odavno žele da otvore restoran u kom će se sastajati s prijateljima. To su predočili sinu Filipu, koji se oduševio idejom. On je prije nekoliko mjeseci u tajnosti krenuo da realizuje taj projekat. Radovi su završeni, a uskoro će biti svečano otvaranje - priča naš dobro obaviješten izvor.

 

Nigdje bez djevojke

 

Živojinovići su odlučili da u posao uvedu i Prijovićku.

 

- Filipova je želja da njegova djevojka bude zaštitno lice restorana. S obzirom na to da je Prija završila novi album, najvjerovatnije će promociju organizovati baš u tom lokalu, koji je poput luksuznih restorana u Monte Karlu. U taj biznis su uložili oko pola miliona eura - završava naš izvor.

 

Sve prepustila Filipu

 

Ovim povodom pozvali smo Lepu Brenu, koja nije željela da otkriva detalje, već nas je uputila na pastorka Filipa Živojinovića, koji je potvrdio naša saznanja:

 

- Vjerujte mi da sada imam preča posla. Aleksandra je izbacila tri velika hita, a uskoro će objaviti još četiri, i o tome ću rado govoriti. O otvaranju restorana razgovaraćemo kad izađe album, u koji smo uložili mnogo truda. Hvala vam na razumijevanju.

 

Mini-odmor
KUPA SE NA BRIONIMA!

 

Brena je s mužem Bobom otputovala prošle nedjelje na mini-odmor u Hrvatsku. Početna stanica im je bila luka u Rijeci, gdje je usidrena njihova jahta. Luksuznim plovilom pjevačica je stigla do Briona, gdje uživa u suncu i moru. Ona je na Instagramu podijelila video kako plovi Jadranskim morem.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.