x

EVO PORASLA SAM, A MAME JOŠ NEMA: Za malu Janu, Jelena Marjanović se izgubila u travi!

BORČA - Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, za Kurir kaže da gubitak supruge i dalje teško podnosi, a da je najteže njihovoj petogodišnjoj kćerkici Jani.

- Jana još uvijek ne zna da joj je majka ubijena. Za nju se mama, koja joj iz dana u dan sve više nedostaje, izgubila u travi... Teški su to momenti za sve nas. Zapitkuje kad će mama da dođe, nedavno je stala pred ogledalo i rekla: „Evo, ja sam već porasla, a mame još nema.“

 

Radimo jedino što možemo, trudimo se da više vremena provodi sa svojim vršnjacima - kaže očiju punih suza Zoran Marjanović, i dodaje da porodici ništa ne preostaje nego da čekaju da policija otkrije ubicu.

 

Njegovu priču potvrđuje majka ubijene pjevačice Zorica Krsmanović, koja takođe kaže da Jani mama sve više nedostaje.

 

- Prije neki dan se probudila i rekla mi da je sanjala kako je našla mamu. Ništa nisam mogla ni da je pitam ni da joj kažem. Nadam se samo da će taj monstrum platiti svu bol i sve suze koje je moje unuče za majkom isplakalo - kaže Zorica.

 

Kako je Kurir ranije pisao, poslije stravičnog zločina, djevojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.

 

- Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila. Tim riječima je, kako je Kurir ranije nezvanično saznao, petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka.

 

Inače, pedagog koji je razgovarao sa djevojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika je zaključio da je njegovana, vaspitana i pametna.

 

- Vidjelo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju - rekao je tada sagovornik Kurira i dodao da, nažalost, djevojčicina izjava nije mogla u velikoj mjeri da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pjevačice u Borči.

 

Otkako je Jana ostala bez majke, o njoj vodi računa otac Zoran Marjanović sa porodicom, ali i Jelenina majka Zorica Krsmanović.

 

Monstruozno ubistvo nesrećne pjevačice i majke petogodišnje djevojčice dogodilo se prije četiri mjeseca na nasipu Crvenka u Borči. Sahranjena je na groblju Zbeg, a porodica je odlučila da joj podigne spomenik uoči njenog rođendana.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.