x

Edita Aradinović ispričala ISTINU o dečku Ognjenu! (FOTO)

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj se njenom izabraniku ne vidi lice, mediji su počeli da pišu o njenoj navodno tajnoj ljubavi. Frontmenka muzičke grupe Ministarke ističe da svog dečka ne krije od medija i da su joj ovakvi navodi smiješni jer se ona njim ponosi.

- U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gdje mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a prije toga sam izbacila fotografiju gdje mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Vjerovatno je ljudima mističnost zanimljivija - rekla je Edita kroz smijeh.

 

Ona je za otkrila i da svog izabranika Ognjena zna cijeli život, ali da su tek odnedavno zajedno.

 

- Ja volim da kažem da smo mi cijeli život zajedno, pošto se znamo cijelog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odjeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i poslije toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz djetinjstva bila je moja najbolja drugarica iz djetinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli - ispričala je pjevačica.

 

Iako je on sportski građen, Edita tvrdi da kod nje mišići nisu presudni.

 

- On je sportski tip i bavi se košarkom i genetika je presudila tu. Nemam neki određeni tip, ali možda volim visiinu, to mi se svidjelo - objasnila je ona.

 

Iako zrači od sreće, Edita još nije razmišljala o braku.

 

- Ne planiramo još ništa ozbiljno. Ja nemam potrebu za tim, a nema ni on. On radi, studira, živi momačkim životom, ja djevojačkim, a s druge strane smo kao dva brata. Mi se tako šalimo, on meni kaže gdje si, brate moj, ja njemu isto tako. Velika mi je podrška, rezumije moju energiju i daje mi svu slobodu - otkrila je ona.

 

Ona je toliko zaljubljena da ne može da izdvoji jednu stvar koju voli kod svog dečka.

 

- Kod njega volim bukvalno sve. Volim njegov izraz, njegovu toplotu, njegovu širinu, veliko srce ima, mnogo je human, plemenit, smiren. Nismo nešto mnogo različiti, jer je i on energičan, ali opet, on je taj koji smiruje moj karakter i sazrijevam uz njega na neki fin način, a opet sam svoja. On je totalno miran, opušten i prizeman momak, to se danas najviše cijeni. Ja nemam osjećaj kao da sam sa njim godinu dana, nego kao da sam cijeli život s njim, a opet nikad mi nije dosta - bila je iskrena Edita.

(Story.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.