x

Eko selo Raj u raju prošireno odajama Edina Džeke, Miralema Pjanića i Adnana Ćatića!

Etno - Eko selo "Raj u raju" koje se nalazi 60 kilometara udaljeno od Mostara, isto toliko i od Sarajeva, 5 kilometara od magistralnog puta koji povezuje ova dva grada otvorilo je novu sezonu, koja donosi i niz noviteta. Između ostalog, tu su nove lokacije, jer je selo prošireno sa: ``Odajama i vrtom Edina Džeke``, ``Odajama Adnana Ćatića - Felixa Sturma``, ``Odajama i vrtom Miralema Pjanića``, kao i ``Trgom Ivice Osima Švabe``. 

Da je Eko selo "Raj u raju" jedinstveno mjesto, koje pruža poseban ugođaj, naravno sa svim predivnim mjestima, ali i divnoj kuhinji i vrhunskoj usluzi jasna je stvar, a s novom sezonom donosi niz pogodnosti, pa pored novih mjesta tu su i specijalne ponude kada je u pitanju mjesec ramazan.

 

Naime, Eko selo "Raj u raju" donosi pogodnosti kada je u pitanju boravak u predivnom kompleksu planine Prenj. Tako dvodnevni aranžman za dvije osobe sa uključenim doručkom, upotrebom bazena jakuzzija, teretane, bilijara i mini golf terena u mjesecu ramazanu iznosi 160 KM.

 

Također, za vrijeme ramazana vrijedi specijalna ponuda sa tim da doručak možete zamijeniti za iftar. 

 

O Eko selu "Raj u raju"

 

Luksuzni smještaj sa naglaskom bosanske antike prilagođen prirodnom okruženju je prava turistička atrakcija ovog podneblja, uz ambijent i ponude koje Vam omogućavaju odmor potpuno drugačiji nego što nudi uobičajena turistička ponuda. U iskonskoj tišini i prirodnoj netaknutosti moći ćete osjetiti ono što se nažalost u vremenu stresnog tempa života rijetko nalazi. "Raj u raju" nudi širok izbor isključivo autohtonih jela, spremljenih na tradicionalan način, i što je vrlo važno od namirnica uzgojenih ili u vlastitoj proizvodnji ili iz obližnjih sela na potpuno organski način.

 

Romantični ugođaj nije sve što vam nudi. Eko selo Raj u raju nudi vam i aktivan odmor upotpunjen novim spoznajama i saznanjima. Naime, u sklopu turističke ponude nalaze se atraktivni raftinzi niz Neretvu, vožnje po nepristupačnim i jedinstvenim pejzažima Prenja i još mnogo toga, zavisno od sezone.

 

U ponudi su i:
- apartmani za noćenje
- restoran sa bosanskim specijalitetima
- biciklizam (iznajmljivanje bicikla)
- fitness centar sa opremom
- bazen, jacuzzi, bilijar
- organizacija svadbi, rođendana, seminara

 

Posjetite i facebook stranicu Eko sela Raj u raju: 
https://www.facebook.com/SeloRajURaju/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.