x

Ekskluzivna prezentacija nove linije parfema!

Orbico, ekskluzivni zastupnik parfema Naomi Campbell, James Bond, Mexx i Puma, sinoć je na terasi Four Seasons Alta Shopping Centra u društvu novinara i saradnika svečano promovisao četiri nove linije pomenutih brendova.

Naomi Campbell – QUEEN OF GOLD 

U želji da stvori glamurozan miris, Naomi je inspiraciju pronašla u luksuznim i skupocjenim sastojcima koji su u davna vremena bili dostupni samo kraljicama i božicama. Zlatna kruška, crna ribizla, papaja, zvjezdasti jasmin, frezija, latice ruže, crna čokolada, sandalovina i vanilija čine da se osjećate privlačno, glamurozno i obožavano - poput stvarne Queen of Gold! 

James Bond 007 OCEAN ROYALE i QUANTUM

Dva nova osvježavajuća mirisa nam dolaze iz James Bond 007 kreativne radionice. Ocean Royale, neodoljivo sofisticiran i muževan, s neočekivanom svježinom naglašava samouvjerenost i opušten stav svojstven Bond muškarcu. Svjež i egzotičan, budi osjećaj za avanturu u srcu svakog muškarca uz pomoć nota morskog povjetarca koje nas nose na udaljene destinacije, dok note limete i anisa stvaraju energičnu kombinaciju koja stimulira poput morske vode. 

Oživljavajući savršenu kombinaciju opasno muževnog, hladnokrvnog i osvježavajuće sofisticiranog, QUANTUM predstavlja tajno oružje svakog modernog muškarca, kojim postiže hladnokrvnost u svim životnim izazovima. Drvenaste aromatične note poput cedrovine, mošusa i vetivera asociraju na Bondovu muževnost. Inspirisane njegovim britanskim korijenima, elegantna lavanda i svježi bergamot s kapljicom citrusa daju potrebnu svježinu. Bočica elegantne plave boje, s prepoznatljivom magnum strukturom, nosi specijalni Bond dodatak - twister pumpicu u opasno crvenoj boji.

Mexx ENERGIZING za nju i njega 

Optimističnog i veselog dizajna, Mexx daje energiju potrebnu za uspješan početak dana! Nudi djelić sunčevih zraka uhvaćenih u bočici, namijenjen svim optimistima, koji unutrašnjom energijom i samopouzdanjem uživaju u svemu što im dan nosi.  Mexx za nju nudi aromu narandže, lubenice i jabuke, obogaćenu notama ružičaste guave, ruže i tropske masline te sandalovine i mošusa, dok Mexx za njega nudi aromatične tonove narandže i grejfruta pomiješane s muškantnim oraščićem, artemisiom i cedrovinom te naglašene notama pačulija, ambre i mošusa. Mexx svima daje čistu energiju za svakodnevne izazove. 

Puma SYNC

Za predstojeće ljeto, Puma predstavlja dva nova dinamična mirisa za žene i muškarce koji osvježavaju i oslobađaju. Za sve vas koji se želite odvažiti na nešto novo i nesvakidašnje, koji želite pomicati granice mogućeg i odgovoriti novim izazovima, Puma je parfem za vas. PUMA Sync za žene nudi egzotičan i voćni miris, koji objedinjuje note papaje i mandarine, prožete aromom lotusa i cvijeta mandarine te sandalovine, senzualne ambre i breskve. PUMA Sync za muškarce sadrži uzbudljive i aromatične tonove limete i bergamonta sa ružmarinom, lavandom i geranijumom u srcu mirisa. Cedrovina, ambra i gvajak osiguravaju jaku i pouzdanu muževnu crtu. Puma Sync ovog ljeta donosi koktel energije i živosti. 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.