x

Ekskluzivno: Evo kako je Marta Savić proslavila rođendan sa prijateljima!

PROTEKLI vikend popularna i lijepa pjevačica Marta Savić proslavila je rođendan.Slavlje je priredila u restoranu ``Mihajlovac``,  okupivši svoje najbliže prijatelje. Ambijent ``Mihajlovca`` bio je kao nikad ukrašen buketima prelijepih ruža, poklonima i lijepom pjesmom.

Nedugo nakon ponoći popularna pjevačica uzela je mikrofon u ruke i iz minute u minutu poklanjala pjesme svojim prijateljima.``Dijamanti brilijanti``, ``Ikad ili nikad``,...tražene su tokom ciječe večeri,  slavljenici nije bilo nimalo teško da iznova pjeva svoje velike hitove, vidjelo se na licu koliko je zapravo bila sretna sa svojim prijateljima, sa ljudima koje mnogo voli.

 

Mikrofona se latila i Branka Sovrlić, inače Martina velika prijateljica, Mirko Gavrić, tako da je uzavrela atmosfera trajala do ranih jutarnjih sati.Pored ostalih za kvalitetan performans pobrinulo se i društvo Miljana Džudovića, frizer Matija, Duško, Neca, Marko, Igor...te mladi poduzetnik Semir Alić koji je konstantno nagrađivao muzičare.Uz dobru pjesmu i druženje, gostima je na raspolaganju stajao širok izbor jela i pića.Neizostavna torta bila je toliko ukusna da su je gosti smazali za tili čas!

 

Suprug Mile Kitić zbog previše obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, ali je stalno bio na telefonskoj liniji kao podrška.

 

Da žena može da bude itekako cijenjena, poštovana, i voljena pokazalo se i tu noć. Noć u kojoj su svi uživali i poželjeli joj još mnogo sretnih rođendana. Redakcija našeg portala pridružuje se čestitkama. A.Hodzic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.