x

Elite Club 31 omogućio sjajnu zabavu!

Predsjednik uprave Boydak Holdinga, jedne od vodećih kompanija u proizvodnji kabla u Turskoj je posjetio Sarajevo. Tom prilikom je organiziran kongres kojem su prisustvovali Upravni odbor, direktori i službenici istog holdinga. U petak navečer je upriličena večera u restoranu Elite Club 31, koji se nalazi na 31. spratu Avaz Twist Tower-a, gdje su se gosti uz profesionalnu i ljubaznu uslugu osoblja restorana opustili uz večeru i muziku. Dolazak i organiziranje kongresa i obilazak najvažnijih turističkih mjesta Bosne i Hercegovine organizovala je putnička agencija Emel Travel. 

Elite Club 31 - restaurant

Tešanjska 24a

+387 33 281 49

Elite Club 31 - Restaurant se nalazi u ulici Tešanjska 24.,  a  pozivom na telefon: +387 33 281 496 možete dobiti sve željene  informacije.

 

Posjetite ovaj prelijepi ambijent  svaki dan od 08:00 do 23:00 sata i uvjerite se u gostoprimstvo, odlične gastronomske ponude restorana  i jedinstven pogled na olimpijski grad Sarajevo, koji je lociran na 31. spratu (Avaz Twist Tower).

 

U ponudi su proslave vjenčanja, jedinstvena prilika rezanja torte na Vidikovcu - 36. spratu, na jednoj od najvećih zgrada u cijelom regionu. Takođe, moguća je organizacija rođendanskih zabava, seminara, usluge keteringa, privatnih zabava.

 

ekskluziva.ba

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.