x

Enis Bešlagić sa Miligramom pjeva „Siguricu“ u Zetri“!

Sada je i zvanično, naš najpoznatiji bh. glumac koji je ostvario duet sa Miligramom za pjesmu „Sigurica“, bit će njihov gost u Zetri 27. maja. Enis je rekao da će sogircoa biti dobro 27. maja u Zetri i da publiku očekuje nevjerovatan spektakl, a ovo je idealna prilika da sa ovom odabranom ekipom napravite i selfie.

Inače, pjesma Sigurica bila je najavna numera Miligramovog 4 studijskog albuma, Magnetic, na kojem je pored saradnje sa svjetki poznatim producentom Sevenom Aureliusom napravio i 5 dueta. Album „Magnetic“ uskoro će biti objavljen i za tržište BiH, a pod markicom Hayat Production.

 

O zajedničkoj saradnji Enis i Mili su rekli:

Enis: “ Raduje me  spot i raduje me atmosfera, raduju me svi ovi ljudi koji cine Miligram Miligramom i raduje me da sam dio ove fenomenalne priče i ja od srca želim Miligramu uspiju u tom naumu, te  da pokore ne samo Balkan nego i Evropu”.

 

Mili:”Velika mi je čast da je Enis gost na pjesmi na koju ja strašno računam I koju volim zbog toga što njegovo pojavljivanje na ekranu, na snimcima , na svemu nekako unosi jednu pozitivnu energiju”.

 

Duet s Enisom postao je ulitmativni hit odmah po njegovom puštanju u eter. Do sada bilježi preko 4.000 000 milina pregleda na youtube-u.

 

Sigurica će kao i sve ostale pjesme s novog albuma biti izvedene u Zetri 27.05.2016. godine, kada je planiran veliki koncert grupe Miligram, a sigurno je i da će neko od velikih zvijezda koje je Mili okupio na novom albuma, biti gosti na sarajevskom kocnertu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.