x

Evo kako će izgledati ekipa Reala naredne sezone!

Nakon što je na Santiago Bernabeu stigao njemački reprezentativac, evo kako bi trebalo izgledati početnih 11 Reala sljedeće sezone

Real Madrid sljedeće će se sezone boriti za šest trofeja: Primeru, Kup Kralja, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstva te španjolski i europski Superkup. To znači da će momčad odigrati više od 50 utakmica u sezoni koja je pred njima, piše Goal.ba.

To znači da Carlu Ancelottiju treba širina, iako potpisivanja Tonija Kroosa znači da će trener ‘kraljeva’ neku od zvijezda držati na klupi, ili jednog ili dvojicu poslati na posudbu da zadrži dobru atmosferu.

Prošle sezone uspjesi u Kupu Kralja i posebno Ligi prvaka stigli su uz trojac u sredini Angela di Mariju, Luku Modrića i Xabija Alonsa.

No, nakon što se prije 12 mjeseci borio s Mesutom Özilom za ostanak u klubu, Argentinac bi mogao sada biti prodan da se otvori mjesto za Kroosa. Međutim, Ancelotti ima i druge opcije.

Alonso teško da može izdržati tri utakmice od 90 minuta u sedam dana, što znači da će sigurno u dugoj sezoni biti prilike na njegovoj poziciji.

Luka Modrić imao je odličnu prošlu sezonu i bilo bi veliko iznenađenje ako bi se Ancelotti odlučio njemu smanjiti minute.

I Sami Khedira, ako ostane, i Isco borit će se za minute, a više se očekuje i od Asiera Illarramendija.

Kroos će u početku biti vjerojatno uz Modrića i Alonsa.

Uskoro se očekuje da će potpisati i Keylor Navas, koji bi s gola trebao istisnuti Diega Lopeza i Ikera Casillasa, pa bi ovako trebala izgledati momčad Reala.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.