x

Evo šta je ženi dovoljno za sreću, kada je u vezi sa partnerom!

Većina muškaraca misli da su žene prezahtjevne u vezi, pa u većini slučajeva ne znaju kako da reaguju.

Međutim, ženama ne treba mnogo za sreću, one znaju da uživaju u sitnicama, koje njihova jača polovina treba svakodnevno da im priredi.

 

1.Kvalitetno provedeno vrijeme

Kvalitetno vrijeme je vrijeme koje mi želimo da podijelimo sa nekim za koga mislimo da je dostojan toga. To može biti gledanje televizije, posmatarnje zalaska sunca ili jednostavno sjedenje na krevetu i pričanje o mnogobrojnim stvarima. Ono ne podrazumijeva igranje igrica sa njim (osim ako ih volite), pričanje o stvarima koje vam nisu zanimljive i obrnuto.

 

2.Osjećajnost

 

Kada kažemo osjećajnost, ne mislimo na sviranje gitare i pjevanje lijepih balada u kojima će vam reći svoja osjećanja. Pod osjećajnošću se podrazumijeva da zna da prepozna kada ste imali loš dan i da vas utješi, da vam pomogne i da uvijek bude tu za vas.

 

3.Dodiri

 

Mi žene uživamo u dodirima koji su nježni, ohrabrujući i neseksualni. Volimo kada nas neko ko nas voli, a pogotovo partner, dodirne sa puno ljubavi i osjećanja. Takođe je odlično kada dobijemo besplatnu masažu bolnih stopala nakon napornog dana ili leđa. To nas može učiniti jako srečnim, zadovoljnim i raspoloženim.

 

4. Pamet

 

Nemojte da miješate pamet sa obrazovanjem. Ponekad su ove dvije stvari potpuno nepovezane. Kada je neko bistar i pametan on ne gleda površno stvari, kritički razmišlja o bilo kakvoj situaciji i logično razmišlja u rješavanju problema, a pored toga zna da kontroliše svoje ponašanje. Ovo može sačuvati vezu na više načina i učiniti je generalno jačom. Muškarac koji zna kako da se postavi, da prećuti neke stvari, ali i da ih kaže u pravom trenutku je pravi muškarac za svaku ženu.

 

5. Humor

 

Da li postoji osoba koja ne voli nekog ko zna da je nasmije? Naravno da ne. To može biti bilo ko - prijatelj, partner, kolega sa posla... Ta veza između nas i nekog ko nas konstantno zasmijava ne mora da bude seksualna, ali morate priznati da mnogo volite da provodite vrijeme sa tom osobom. Bukvalno vas privlači kao magnet. Zamislite da sta ste skoro cio dan sa takvom osobom koja vam je ujedno i partner, pa produžio bi vam život za minimum 50 godina.

 

6. Slušanje

 

Ovo je vjerovatno jedna od najtežih stvari na ovoj listi, naravno - za muškarce. Kada su u pitanju veze, žene su u glavnom te koje se trude da saslušaju svaki problem ili slično, za razliku od muškaraca. Žene bi saslušale bilo koga i bilo gdje, pa čak i komšiju koji bi pričao o svojim mačkama. Muškarci jednostavno nisu takvi i nemaju takav “gen” i žene su počele da shvataju da je to tako.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.