x

Facebook post izrevoltirane majke, koja leži u porodilištu Jezero!

Problem sa vodosnabdijevanjem Sarajeva traje već neko vrijeme, građani se svakodnevno suočavaju sa problemima koji im otežavaju život.

Koliko je situacija ozbiljna pokazuje post na Facebook grupi ``Vodoodbrana Sarajeva!``, na kojem građanka Sarajeva, koja je leži u porodilištu Jezero, iznosi svoje nezadovoljstvo.

 

Post prenosimo u cjelosti:

 

Ja sam u porodilištu Jezero, sinoć nije bilo vode a hrpa žena je u srijedu porođeno što vaginalno što sekcijom, ali sve krvarimo jer je to dio procesa. I tako meni curi krv niz noge, po spavaćici i papučama jer kakav god uložak da imaš on se pomjeri dok u bolovima pokušavamo ustati iz kreveta. Kontam ``haj nije strašno, odoh u WC da se operem pa ću se presvući, zato se i ponese torba puna stvari``. U WC-u iznenađenje! Nema vode! Srećom, jedna od stavki koje moraš da poneseš na Jezero su vlažne maramice. Ode jumbo pakovanje u sekundi, korpa se napuni krvavim maramicama koje mirišu na bebi puder. A mislila sam vas pričati kako sam na lokaciji u Sarajevu gdje ima vode, ali njima ništa nije sveto. Imam sobu s pogledom na vile koje su na nahorevskom vodovodu.

 
Izvor: Hayat.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.