x

Fanovi Dragane Mirković očitali lekciju Saši Vidiću: ``Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspješnih ljudi!``

Saša Vidić ne bira priliku da svako malo oplete po Dragani Mirković. Folk zvijezda je dugo godina ćutala na to, ali napokon, nedavno je odlučila da odreaguje. Tom prilikom mu je poručila da je mukica i da je njegovo mišljenje ne zanima. To ga očito zaboljelo, pa je u posljednjem modnom žiriju jednog nedjeljnika žestoko opleo po pjevačicinom stajlngu. I ponovo je dobio lekciju. Ovaj put ne od Gage, već od njenih fanova, koji su u blogu koji vode objavili tekst pod nazivom ``Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspješnih ljudi.``

Tekst koji su objavili Draganini fanovi, prenosimo u cjelosti: 

 

„Prelistavajući naslove u u nedjelji za nama, kako štampanih, tako i digitalnih medija, najveću pažnju izazvao je intervju Dragane Mirković u kom je po prvi put odgovorila na višegodišnje prozivke Saše Vidića.

 

„Mukica“ kako ga je Dragana nazvala u tom intervjuu, jedva je dočekao svoja 2 minuta pojavljivanja u medijima i na sebi svojstven, prostački način pokušao da joj odgovori. Konkretno, u štampanom izdanju Sveta, gdje on „znalački“ nju kritikuje zbog čarapa i sandala.

 

Jedan tako „veliki“ kreator izgleda da nije upućen u modna dešavanja u svijetu, jer da jeste, vidio bi da su hit u svijetu mrežaste čarape i sandale, po pisanju prestižnog magazina „GLAMOUR“, izdanje za septembar 2017.

 

Šta reći, osim da je Dragana uvijek išla ispred vremena, a „Mukicu“ nek` neko obavijesti o trenutnim modnim svjetskim trendovima, jer je više nego očigledno da je izgubio kompas i promašio profesiju.

 

Naime, Dragana je samo jedna u nizu uspješnih i ostvarenih ljudi preko čijih leđa Vidić pokušava ne birajući ni riječi ni sredstva, da dođe do svojih 5 minuta slave, lajući i spletkareći.

 

Dokazi za to nalaze se u fotogaleriji, gdje ćete vidjeti naslove - a u svakom od njih Vidić je opleo po estradnm ličnostima", stoji u blogu koji vode vatreni fanovi Dragane Mirković. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.