x

Februarski popust na ugradnju silikona u grudi u Bosanesu!

Uvećanje grudi silikonskim implantatima je najpopularnija estetska operacija u svijetu. Taj trend je evidentan i u Bosni i Hercegovini, sa stalnim porastom interesa. Lijepe grudi su ideal ljepote i ultimativni kriterij ženstvenosti. 

Poliklinika Bosanes

Azize Šaćirbegović 16

033 725 900

Žene sa malim grudima ili žene sa gubitkom mase i čvrstoće grudi su idealni kandidati za ovaj tip estetske korekcije. Silikonski implantat se može postaviti ispod same žlijezde ili ispod grudnog mišića, ovisno od mase i kvaliteta žljezdanog tkiva. 

 

Operativni zahvati koji zadovoljavaju najviše svjetske kriterije, sa trajnim visokokvalitetnim Mentorovim implantatima se rutinski i uspješno obavljaju u Poliklinici Bosanes

 

Doc. dr. sci. Sanela Salihagić, certificirani Mentorov estetski hirurg sa nizom uspješnih edukacija u inostranstvu iz oblasti estetske hirurgije i višegodišnjim iskustvom će učiniti da vaše želje postanu realnost.

 

- "Veliki broj zadovoljnih pacijenata je naša najveća nagrada i razlog da naša usluga bude i ostane na vrhunskom nivou", poručuje Doc. dr. sci. Sanela Salihagić.

 

Uvećanje grudi po akcijskim cijenama iznosi 4000 KM.

 

Polivalentna hirurška privatna zdravstvena ustanova Bosanes se nalazi u Sarajevu na adresi Azize Šaćirbegović 16.

 

Kontakt: 033 725 900


Web: 
http://bosanes.com/

 

Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/poliklinikabosanes/?fref=ts