x

GLAMUR KAKAV NOVI PAZAR ODAVNO NIJE VIDIO: Kemi i Merdžani na svadbi pjevalo nekoliko pjevača!

Novi Pazar - U subotu, 17. decembra na vječnu ljubav zakleli su se nekadašnji pjevač, sada uspješni biznismen Kemo Muratović i Merdžana Muminović. Svadba decenije u Novom Pazaru, kako su je mnogi nazvali, pamtiti će se dugo vremena, a prelijepi mladenci, koji već sada uživaju na bračnom putovanju u Dubaiju, potpuno su blistali, te maksimalno ispoštovali brojne goste, koji su zajedno sa njima u Hotelu Vrbak slavili do jutarnjih sati. Glamurozno vjenčanje nije prošlo bez pjevačkih imena, među kojima su bili: Elma Sinanović, Sandra Rešić, Nadežda Biljić, Aleksa Radenković, Fantastic Band...

Kako običaji nalažu, svatovi su se u subotu, 17. decembra okupili ispred Kemine zgrade, a potom su se uputili po prelijepu mladenku Merdžanu, po čijem izlasku iz kuće je ispaljeno par hiljada metaka iz raznog naoružanja.

 

Nakon što je mladoženja Kemo preuzeo mladenku i svoju izabranicu, kolona vozila je obišla krug u Novom Pazaru, a potom su se uputili do Melajske džamije, gdje su se mladenci šerijatski vjenčali. Poslije toga su otišli do Kemine kuće, gdje su također ispoštovani svi običaji. Zatim je u Foto studiju "Play on IMP" odrađen set profesionalnih fotografija, da bi se nakon toga uputili u Hotel Vrbak. Inače, kompletnu foto i video produkciju je radio upravo studio "Play On IMP", u čemu im je pomagao Foto Studio Izet.

 

Svadbenu kolonu je sačinjavalo preko 50 skupocijenih automobila, a samo prvih pet vozila je bilo vrijednosti preko milion konvertibilnih maraka. Kum predivnim mladencima je bio Hani Selek, vlasnik Tvornice čarapa Ključ.

 

Svadba decenije u Novom Pazaru nije prošla i bez brojnih poznatih zvanica i ljudi koji su uspješni u svojoj branši, među kojima su bili: vlasnik fabrike namještaja Dallas Kenan Hajrović, kao i njegov brat i suvlasnik Ado Hajrović, vlasnik sarajevskog restorana Brajlović - Dino Brajlović, vlasnik lanca kladionica i casina Monaco - Muhamed Starčanin Medo, vlasnik Pejić Tours-a Albin Pejić,  fudbaler Jasmin Čampara, manekenka Irma Rukavina, producent RTV Novi Pazar Adnan Ahmetović, vlasnica Radija M Nejra Ibrić, Haris Ćatović, Tarik Bahto...

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.