x

GO GO IGRAČICA UBIJEĐENA Jelena Krunić: Milica Pavlović je LEZBEJKA!

Folk pjevačica je nedavno pravila žurku, pa je od nekadašnje farmerke zatražila da joj pošalje nekoliko provokativnih djevojaka koje ne bi imale ništa protiv da ih pipkaju druge žene. Za mladu ``zvezdu Granda`` često se spekulisalo da je naklonjena istom polu, ali niko do sada javno o tome nije govorio. Jelena Krunić je za Informer objasnila kako je provalila da je pjevačica lezbejka.

- Što se Milice tiče, samo ću reći: ``Gej je okej.`` Donedavno sam držala agenciju za go-go igračice. Jednog dana me je pozvala jedna djevojka u ime Milice Pavlović i pitala me da li može preko mene da angažuje nekoliko djevojaka za privatnu proslavu - priča tetovirana igračica.

 

Ona dodaje da je mlada ``Zvezda Granda`` imala posebne zahteve.

 

- Pitala sam o kakvoj privatnoj proslavi se radi, jer sam vrlo obazriva kad su takve stvari u pitanju pošto želim da moje igračice budu bezbijedne. Djevojka koja je pregovarala u Miličino ime mi je rekla da djevojke treba da budu malo slobodnije. To podrazumijeva da đuskaju provokativnije, maze se sa gostima, skidaju se, ali naravno bez prelaženja nekih granica - objasnila nam je Krunićeva.

 

Bivša učesnica Farme ističe da je Milica organizovala ovu žurku zatvorenog tipa samo za žene.

 

- Kako bi me uvjerila da će moje igračice biti bezbijedne na toj tezgi, ta žena mi je objasnila da će na proslavi biti samo djevojke, bez ijednog muškarca. Tad sam zaključila da je Milica vjerovatno naklonjena istom polu, jer sam ranije slušala o tim žurkama i znam šta se tamo radi - priča Jelena.

 

Odbile tezgu

 

Uprkos svemu, ona ipak nije željela da pošalje svoje djevojke na Miličinu zabavu.

 

- Moje igračice nisu htjele da idu jer nisu u tom fazonu da ih neko pipka i da se skidaju. Ima onih koje pristanu na to zbog novca i ne osuđujem ih - kaže go-go plesačica.

 

Pavlovićeva se nije mnogo uzbudila kad smo joj prenijeli Jelenine riječi.

 

- Strašno ste me nasmijali takvim budalaštinama - poručila je kratko Milica.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.