x

GOCA: Ivan će Lenu i mene otjerati u ludnicu!

Goca Tržan poslednjih sedam dana preživljava pakao zbog vesti da je njen bivši suprug Ivan Marinković napravio dete Miljani Kuljić. Kako Srpski telegraf saznaje, pop zvezda bila je prinuđena da potraži pomoć psihologa da bi zaštitila ćerku Lenu od šoka i negativnih komentara zbog vesti da će dobiti polusestru ili polubrata u rijalitiju ``Parovi``.

- Prolazim kroz pakao. Ovo ne bih poželela nikom, na sve načine se trudim da zaštitim Lenu od vesti i naslova, od zadirkivanja dece zbog činjenice da joj je otac napravio dete u rijalitiju. Ona trpi neviđeni pritisak i srce mi se cepa što preživljava sve ovo, njemu ništa nije sveto, hoće da nas otera u ludnicu - požalila se Goca bliskoj prijateljici koja je za naš list otkrila dramu kroz koju pevačica proživljava od trenutka kada je odjeknula vest da će Ivan Marinković i Miljana Kuljić postati roditelji.

 

- Goca je očajna, krije štampu od Lene, na sve načine se trudi da je zaštiti od naslova. Čak je angažovala psihologa da bi je posavetovao kako da se postavi i šta da kaže Leni. Na svu muku Goca i Raša su započeli proces vantelesne oplodnje, tokom koje je zabranjeno izlaganje stresu i nerviranje - govori bliska prijateljica i otkriva da joj je suprug ogromna podrška.

 

- Raša je bodri i ohrabruje da će sve biti u redu, stalno je podseća da treba da misli pozitivno da bi i vantelesna oplodnja bila uspešna. I on se plaši da bi novonastala situacija mogla da bude kobna za njihovo potomstvo - završava priču izvor.

 

Kako dalje saznajemo, Goca je angažovala i advokata, koga je zadužila da preuzme sve mere zaštite njene ćerke Lene kako od novinskih naslova, pominjanja u rijalitiju tako i od eventualne odluke oko viđanja oca i njegove nove porodice.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.