x

GOCIN BIVŠI DOTAKAO DNO: Mrtav pijan pred svima u kladionici vadio...

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, izgubio je svu kontrolu nad sobom. Osim što se više, kako kažu oni koji ga svakodnevno viđaju, ne trijezni, on je počeo i da se nedolično ponaša. Marinković je otišao toliko daleko da čak pokazuje svoj polni organ na javnom mjestu.

Prije dva mjeseca bivši farmer je pod uticajem alkohola u jednoj kladionici na Paliluli izvadio muški ponos i njime počeo da mlati pred ljudima. Njegov ispad snimio je muškarac koji je našoj redakciji i ustupio eksplicitni video. Na njemu se jasno vidi kako Gocin bivši spušta trenerku i bez stida i srama mlati alatkom.

 

- Sad ću da uzmem i da ga izd**am. Evo - ponosno je rekao pripit Ivan i to zaista uradio.

 

Naš izvor koji se zadesio na mjestu incidenta nam je rekao da ovo nije prvi put da se Marinković ovako ponaša.

 

- Stalno pravi skandale, kako na ulici tako i u ovoj kladionici, odakle ne izbija. On ima veliki problem sa alkoholom i bukvalno se ne trijezni. Društvo mu prave drugari iz kraja, koji su slični njemu i koji ga provociraju. On voli da ostavi utisak da je prepametan i stalno se nadmudruje. Eto, toliko je pametan da je pred ženama i muškarcima izvadio polni organ - kaže naš sagovornik.

 

Ovim povodom pozvali smo Marinkovića, ali njegov broj telefona je bio nedostupan. Pozvali smo i njegovu bivšu ženu Gocu Tržan, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Nedavno je upravo za Kurir poručila da o bivšem ne želi da priča.

 

- Ne želim o njemu da govorim. Nek radi sa svojim životom šta želi - izričita je bila Tržanova.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.