x

GODINA RAZVODA: Tolike srpske zvijezde su 2017. OSTAVLJENE, a za jedan par NIKO NIJE ZNAO! Zar i oni...

Ima još dva mjeseca do kraja 2017. godine i još se može mnogo toga desiti, ali povodom aktuelnih zbivanja oko razvoda Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste riješili smo da se prisjetimo čije smo to brakove pozdravili u tekućoj 2016. Nekoliko njih još uvijek zvanično nije završeno, ali što bi se reklo - povratka im sigurno nema.

Žika Jakšić i Dajana Paunović

 

Početkom godine voditeljka Dajana Paunović je napustila svog 24 godine starijeg supruga Žiku Jakšića i sa sinom Dušanom se preselila u dom svojih roditelja na Banovom brdu. Par je izdao saopštenje tom prilikom.

 

- Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, na žalost, nismo uspjeli u tome. Naš voljeni sin ce ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vrijeme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote  i dostojanstveno saniramo sve posljedice koje iz ovakvih situacija proizilaze. Unaprijed zahvalni... - pisalo je u tadašnjoj javnoj poruci.

 

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

 

Daleko burnije i nemirnije bilo je sa Acom Lukasom i Sonjom Vuksanović koji su se prije nekoliko mjeseci ``u krvi`` rastali, a Sonja je optužila Lukasa da ju je fizički maltretirao. Pjevač je ove navode negirao, ali je radi završetka čitavog slučaja ipak priznao na sudu da je nasrnuo na ženu ne bi li se slučaj priveo kraju.

 

I dalje nisu zvanično razvedeni, ali nema sumnje da se Lukas i bivša supruga Željka Šašića više neće radovati zajedničkim Božićima.

 

Dara Bubamara i Milan Kesić

 

Folk pjevačica i članica žirija ``Pinkovih zvezda`` Dara Bubamara više od godinu dana je vodila brakorazvodnu parnicu sa Milanom Kesićem koja je konačno završena u avgustu. Starateljstvo nad sinom Kostom imaće Dara, dok će mališan svakog vikenda biti kod tate.

 

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Kovačević

 

Najmanje praćen u javnosti, ovaj bračni par je dotakao dno ovog ljeta i više puta se šuškalo da je razvod neminovan. Ta priča stoji i dalje, a pobjednica ``Velikog brata`` radi u zagrebačkom lokalu dok je njen bivši dragi uglavnom non-stop u Beogradu. Njihovog kontakta praktično više i nema, tako da se samo zvanična potvrda čeka.

 

Slobodan Radanović i Kristina Kockar

 

Apsolutno najpraćenija ljubavna priča prethodnih nešto više od mjesec dana jeste ljubavni trougao Sloba-Luna-Kija u kom je naizgled deblji kraj izvukla Slobodanova supruga. Naime, Radanović je faktički od početka učešća u rijalitiju ``Zadruga`` stavio do znanja da je njegova nova izabranica mlada Luna Đogani, a da je Kija prošlost. Razvod su već potvrdili i jedna i druga strana, tako da se samo čeka Slobodanov izlazak iz rijalitija, pa i potpisi da padnu.

 

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

Najsvježiji slučaj ljubavnog kraha dolazi nam iz doma Đurića. Svega par mjeseci nakon rođenja nasljednice, male Tare, Ana Nikolić nije spremna da Rasti oprosti buran noćni život i neodgovornost, pa su sve veći izgledi da je vrana razvoda zakucala i na njihov prozor. U javnosti i dalje tinja nada da se mogu ispraviti stvari u ovoj zajednici, ali male su šanse. Samo je bitno da dijete ne pati.

 

Postoji li još neki bitan razvod iz 2017. godine (Nina i Leka su prošlogodišnji) za koji vam se čini da smo ga prevideli? Recite nam u komentarima. 

 (Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.