x

Gdje je i šta radi nekadašnji miljenik nacije? Miloš odmara u Cecinom apartmanu!

Miloš Radičević koji je stekao titulu miljenika televizijskih gledalaca svojim ušešćem u jednom rijaliti šouu, dane provodi u luksuznom Aquaworld Resort Budapest hotelu u glavnom gradu Mađarske. Iako nije odnio titulu pobjednika u rijalitiju, pobrao je brojne simpatije gledalaca, zbog čega mu se i danas javljaju na svakom koraku.

Miloš je danas posvećen poslu, ali kao i uvijek, vremena ima i za predah, odnosno odmor. Maneken trenutno boravi u apartmanu poznatog rizorta koji nosi ime po folk zvijezdi Svetlani Ceci Ražnatović.

 

- Uvijek kada se uželim odmora i prave relaksacije, a ne želim da putujem cijelu vječnost već svega 3 sata, bježim upravo ovdje! Spoljnji i unutrašnji bazeni sa toplom vodom, cijeli niz sauna, i masaže koje me uvijek preporode, i ništa mi više ne treba, kaže Miloš i dodaje:

 

- Poslije svega nekoliko dana provedenih ovdje, ništa mi ne pada teško, a najmanje poslovne obaveze, kaže Radičević.

 

Hotel omiljen zvijezdama, ali i turistima iz cijelog regiona!

 

Hotel Aquaworld Resort Budapest omiljen je među brojnim domaćim, ali i svjetskim zvijezdama, ali među turistima iz cijelog regiona. Tako su svojevremeno upravo ovdje odmarali Merjem Uzerli, poznata po ulozi Hurem u seriji Sultan Sulejman, zatim folk zvijezde Svetlana Ceca Ražnatović i Seka Aleksić, ali i pop zvijezde Goca Tržan, Leontina, Severina, i brojne druge face.

 

Hotel je odličan izbor za parove, ali i porodice sa djecom, kao i za sve druge koji žele i znaju da uživaju u brojnim SPA zadržajima, naročito tokom zime i veoma niskih temperatura.

 

Svi oni koji žele da uživaju u adrenalinskim vožnjama brojnim toboganima, zatvorenim, ali i otvorenim bazenima sa toplom vodom, dok im snežne pahulje padaju iznad glave, napraviće pravi izbor ako se odluče za ovaj hotel.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.