x

Gdje ljetuju voditeljice sa TV1?!

Ajla Alihodžić, voditeljica Dnevnika TV1

Druga polovina augusta rezervirana je za odmor od radnih obaveza. Prvih  nekoliko dana provest ću u Zenici, jer ništa ne može zamijeniti uživanje s mojom porodicom.  Nakon kratkog odmora u rodnom gradu,  sa najbližim prijateljicama ću otputovati  na crnogorsko primorje, i uživati u predivnim lokacijama, sunčanju, kupanju i opuštanju uz dobro štivo. Ljeto će svakako upotpuniti i Sarajevo Film Festival, i odličan provod koji je zagarantovan u Sarajevu tokom ove manifestacije. To će mi pomoći da napunim baterije za ono što slijedi - novu programsku shemu i nove radne obaveze.

Adrijana Gavrić, voditeljica Red magazina i Vremenske prognoze

Ljetni godišnji odmor sam već isplanirala odavno J. Prvo ću provesti nekoliko dana na Pelješcu, u Žuljani, a onda u septembru posjetiti Tursku, malo Istanbul malo Bodrum. Naravno sa momkom.

Jasna Porčić, voditeljica kulinarskog showa Zakuhajmo zajedno

Iskreno, jedva čekam odmor. Ova godina je zaista bila radna, tako da priželjkujem taj august, kada sam, zapravo i planirala ići na odmor. Moja destinacija ove godine najvjerovatnije će biti Beč i mislim da ću uživati i što je najvažnije od svega, dobro se odmoriti.

Selma Idrizvoć-Kutješ, voditeljica Vremenske prognoze

Idem sredinom septembra u Bolzano u Italji, a zatim na Tenerife, naravno sa svojom porodicom - kćerkicom i suprugom :-) Bit će to kraći odmor, ali nadam se dovoljan da malo predahnemo od svih obaveza koje imamo tokom cijele godine.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.