x

Georges Megyeri na čelu tvrke Chevrolet !

Budimpešta. Od 2. travnja 2013. godine, Georges Megyeri preuzima funkciju izvršnog direktora tvrtke Chevrolet za Središnju i Istočnu Europu. Na tom položaju nasljeđuje Joãoa Falcãoa Nevesa koji karijeru nastavlja u Portugalu kao izvršni direktor tvrtke General Motors Portugal odgovoran za vođenje branda Opel.

„2013. je uzbudljiva godina za Chevrolet u Europi, s obzirom da ćemo na tržište lansirati pet novih automobila, s čime nastavljamo našu trenutnu proizvodnu ofenzivu kojom smo u posljednje tri godine predstavili više od 15 novih automobila,” rekao je Georges Megyeri. „Ponosni smo što smo domaćini europskoga medijskog predstavljanja malog SUV-a Chevrolet Trax, u našoj regiji, u Zadru. Kao dopuna većoj Captivi, Trax je moderan odraz više od 75 godina Chevroletova iskustva u proizvodnji sjajnih SUV-a,” nastavlja Megyeri.

Svoju je karijeru Megyeri (47) započeo 1996. godine u tvrtki General Motors. Diplomirao je na Sveučilištu McGill u Montrealu, Kanadi te ima kanadsko i mađarsko državljanstvo. Georges je radio na nekoliko međunarodnih poslova u sklopu tvrtke General Motors u Nizozemskoj, Njemačkoj, Italiji te, nedavno, u europskom sjedištu Chevroleta u Švicarskoj. U Chevrolet za Središnju i Istočnu Europu vratio se 2011. godine kao direktor prodaje. Georges je ponosan otac dvaju sinova.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.