x

Gile: Moja djevojka je izgubila blizance!

Prošlogodišnji pobjednik „Zvezda Granda“ Amar Gile Jašarspahić prolazi kroz najteži period u svom životu. Njegova djevojka Ena Sarajlić, s kojom je sedam mjeseci u vezi, doživjela je spontani pobačaj i izgubila blizance koje je trebalo na svijet da donese početkom sljedeće godine.

Kako Kurir saznaje, Ena je hitno prevezena u bolnicu, gdje je tri dana provela pod lijekovima za smirenje, a sada se nalazi na oporavku u svojoj kući u Kaknju.

 

- Gile je tužnu vijest saznao na jednom od svojih nastupa u Zagrebu. Prijatelji su mu javili da je njegova djevojka tokom noći prokrvarila. Nažalost, ljekari su konstatovali da je izgubila obje bebe. Amar je odmah sjeo u auto i otišao u bolnicu i tu je nekoliko minuta razgovarao s djevojkom. Ona je bila tužna i utučena i željela je da bude sama - ističe sagovornik.

 

U kratkoj izjavi za Kurir Gile je potvrdio saznanja i istakao da mu je mnogo teško zbog svega što se dogodilo. Naročito što u tom trenutku nije bio s djevojkom.

 

- Teško mi je, Ena je imala spontani pobačaj. Žao mi je što nisam bio pored nje i ne znam šta se tačno dogodilo. Sada sam joj potrebniji nego ikad i neću je ostaviti samu. Njoj je najgore - bio je kratak pjevač.

Izvor:Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.