x

Goga Sekulić već tri dana prima infuziju!

Folk pjevačica Goga Sekulić je trenutno u velikoj depresiji, a kako prolazi kroz najteži period u svom životu, već tri dana prima infuziju. Kako javlja ``Blic``, sem s tugom i bolom, Goga se trenutno bori i s dugom od 50.000 eura, koliko su ona i njen pokojni suprug Igor Ramović pozajmili za njegovo liječenje.

Odnedavno ima problema i sa svekrvom Zoricom, koja je promijenila brave na stanu u kome je živjela s Igorom, ali i zbog toga što ne želi od prodaje spomenutog stana vratiti dugove svog preminulog sina, odnosno novac koji je pozajmljen za njegovo liječenje.

- Goga je skrhana, jer nikome ne duguje ni euro, a sada mnogo njenih i Igorovih prijatelja čeka da im se vrati novac koji su im pozajmljivali za Igorovo liječenje. Zorica, Igorova majka, za njegovog života obavezala se da će prodati stan u kojem je Igor do smrti živio i da će od tog novca vratiti sve dugove. Samo je 30.000 eura uplaćen depozit bolnici u Hajdelbergu, a i lijekovi koje je uzimao su preskupi. Goga je pozajmljivala za suprugovo liječenje dajući garanciju ljudima da će im novac biti vraćen čim se proda stan, a nije ni sumnjala da Zorica neće ispoštovati dogovor koji je imala sa sinom. Inače, Igor cijelog života živi na toj adresi kad god je u Beogradu i bilo je pitanje dana kad će stan biti prepisan na njegovo ime. To je bio stan njegovih babe i dede po majci, a njegova majka je jedini nasljednik, a on njeno jedino dijete, pa je logično bilo da stan ostane njemu - otkrio je Ramovićev prijatelj.

Gogina porodica je u strahu za njeno zdravlje i želi da se ona distancira od svega.

Izvor:opera17.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.