x

Grci odradili trening na Bilinom Polju !

Grčka reprezentacija obavila je posljednji trening pred utakmicu koju će, sutra od 20:45, odigrati protiv naše selekcije, na Bilinom polju, u okviru kvalifikacija za plasman na SP u Brazilu 2014.

Također, uoči sutrašnjeg duela sa BiH danas je održana i presica selekcije Grčke na kojoj se novinarima obratio selektor Fernando Santos. U grčkom taboru vlada optimizam pred duel sa Zmajevima na Bilinom polju. 

``To će biti teška utakmica između dvije jake momčadi. Ja očekujem da će prije svega biti dobra utakmica. Mi znamo da je ovo važan duel, ali ne i presudan za budućnost. Ko pobijedi biće vrlo blizu prvog mjesta. Grčka je došla po pobjedu. Vjerujemo da možemo to učiniti s bilo kojim protivnikom. Mi ćemo pokušati to učiniti i u petak ``, kazao je Santos, te dodao:

``Bosna je jaka momčad. Studirao sam njihovu igru i mislim da ćemo se znati nositi sa fanatičnom atmosferom. Moramo biti fokusirani samo na igru. Moja momčad ima specifičnu filozofiju i ne mijenja se. Bosna je evoluirala u posljednjih nekoliko godina. Ima igrače koji nastupaju u velikim klubovima, ali i mi imamo svoje. Znam svoje igrače i znam da će dati sve, istako je Portugalac na klupi `Helena`. 

``Mi ne osjećamo strah. Poštujemo Bosnu, ali ne bojimo se ni u kojem slučaju ``.

Izvor:scsport/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.