x

HIT U NAJAVI: Pjesma ``Pinkijeva priča`` dobila svoj nastavak!

Dvije godine nakon objavljivanja pjesme ``Pinkijeva priča`` koja je mladom reperu iz Srbije donijela vrtoglavi uspjeh i milionske preglede, Lestra je odlučio da napravi svojevrsni nastavak koji se bazira na radnji i tematici kultnog filma ``Šišanje``, a pjesma sa spotom koju vam premijerno predstavljamo nosi naziv ``Novičina piča``.

``Ovo je moj najozbiljniji i najprofesionalniji projekat do sada. Želio bih da naglasim da je ova pjesma moj umjetnički komentar na pojavu rasizma i ekstremnog nacionalizma među ljudima. Napraviti nastavak hita nije lako, jer se najčešće taj nastavak upoređuje sa prethodnom pjesmom, ali dvije godine nakon ``Pinkijeve priče`` osjećam da sam dovoljno sazreo da se ponovo uhvatim jedne tako škakljive teme, a pri tom napravim možda i bolju kompoziciju``, ispričao nam je mladi reper i student Muzičke produkcije na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu.

 

Pored uvjerljive scenografije i kostimografije, Lestra se za potrebe ovog spota i ošišao do glave!

 

Lestrinu novu pjesmu podržao je i njegov prijatelj, jedan od najpopularnijih repera u BiH, Jasmin Fazlić-Jala, sa kojim je Lestra u prošlostii sarađivao.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.