x

HOROR U ŠTIPU: Dok je dojila bebu, upale joj komšije i brutalno je silovale!

Vrisku i zapomaganje bespomoćne žene čule su druge komšije koji su joj pritrčale u pomoć. Mlada, 18-godišnja majka iz Štipa, na istoku Makedonije, čiji identitet policija nije saopštila, sinoć je u svojoj kući preživjela pravi horor. Dok je dojila svoju bebu, u njenu kuću su oko 22.30 časova upali njene komšije – A. Dž. i E. Dž. 

Čim su uletjeli unutra, oni su je, kako je saopštila policija, fizički napali. Prvo su pesnicama počeli da je udaraju po tijelu, a kada je mlada žena pala na pod, nastavili su da je šutiraju nogama. Usput su joj cijepali odjeću u namjeri da je skinu golu, hvatali je za grudi, prijeteći joj da će je silovati.

 

Pobijesnile komšije A. Dž. i E. Dž. djevojku su iznijeli van kuće u dvorište i tu nastavili da je skidaju, pokušavajući da je siluju. Vrisku i zapomaganje bespomoćne žene čuli su drugi susjedi koji su joj pritrčali u pomoć. Napasnici su pobjegli, a komšije su pretučenu i prestravljenu ženu odveli u bolnicu.

 

Policija iz Štipa traga za napasnicima, a pošto je njihov identitet poznat, sigurno će se uskoro naći iza brave.

 

Bilten MUP je ovih dana prepun informacija o silovanju. Sekretarijat unutrašnjih poslova iz Kumanova nedavno je podnio krivičnu prijavu protiv E. M. (29), žitelja tog grada na sjeveroistoku Makedonije zbog silovanja. On se, saopštila je policija, u ranim jutarnjim satima, oko 4.30 časova, ušunjao u kuću S. S. (37), dok je ona spavala.

 

Usnula žena se probudila kad je već bilo kasno, E. M. je legao na nju i brutalno je silovao. Prije nego što je pobjegao iz kuće S. S. on je od nje oduzeo mobilni telefon kako ne bi mogla odmah da zove policiju.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.