x

HOTEL CENTRAL VAS NAGRAĐUJE: Fenomenalan Mad Friday Party je iza nas!

NAGRADNA IGRA ZAVRŠENA. IMENA DOBITNIKA. 
MJESEČNA KARTA: Tina Tomičić
DNEVNA KARTA: 1. Ivana Janjoš, 2. Amir Bajrović, 3. Dragan Obradović, 4. Sanja Srdić, 5. Damir Zorlak, 6. Irma Tufek, 7. Nermina Pozder, 8. Amir Arnautović, 9. Amina Grljević, 10. Rabija Beganović 

Prednovogodišnji Mad Friday DJ Party, održan u Hotelu Central  ovoga petka, 26. decembra je sasvim očekivano bio vrhunski, u što smo se sami uvjerili, no prije nego vas upoznamo sa tim, u saradnji s Hotelom Central za posjetioce ekskluziva.ba portala imamo iznenađenje. Naime, Hotel Central vas nagrađuje vrhunskim tretmanima!

Hotel Central

Ćumurija 8

033 561-800

Naime, u saradnji sa hotelom, portal Ekskluziva.ba dijeli 10 jednodnevnih karti za dvije osobe (10x2), koja uključuje uživanje u bazenu, sauni, turskom kupatilu, fitness centru, te jednu mjesečnu kartu za jednu osobu, koja uključuje iste tretmane, s time da će dobitnik moći uživati više dana. Nagradna igra traje 7 dana, do subote 03. januara do 20 sati,  a sve što je potrebno jeste da lajkujete facebook stranicu Hotel Central, a potom u komentar (na portalu, ne na facebooku) napišete odgovor na pitanje: Koji je najčitaniji showbizz portal u BiH?. Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom nakon završetka igre.

 

Kada je u pitanju Mad Friday uz DJ Mahira tu možemo pisati istinske riječi hvale, s čime će se vjerujemo složiti i brojni ovosedmični posjetioci. Poznato je kako Hotel Central Sarajevo Weest Wood svakog posljednjeg petka u mjesecu organizuje ubjedljivo najbolji party u gradu, jedinstven za cijelu BiH. Sve veći broj njih postaje istinski zaljubljenik u Mad Friday DJ Party, a ono na što posjetioci tamo naiđu bez sumnje prevazilazi njihova očekivanja.  

 

Apsolutni mir i uživanje u besplatnom vježbanju uz DJ Mahira Beathouse-a je ponovo oduševilo sve. Kao i do sada, kada je u pitanju DJ Fitness Party za potpuno užitak tu su bili Coca Cola & Burn. Bogata raznovrsnost programa, brojne sprave za vježbanje koje pariraju onim u evropskim metropolama ponovo su bili sasvim dovoljni da se na Mad Driday DJ Partiju ostane do posljednje minute. Hotel Central West Wood Club & Spa je omogućio mir, harmoniju i apsolutno uživanje, a ujedno dokazao zašto je daleko ispred svih. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.