x

Humanost na djelu: Mladi fotograf novac od photoshootinga donira za liječenje Edina Mujkanovića!

U redakciju Ekskluziva.ba portala se javio mladi fotograf Amar Dela Delić, a njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti: 

- Ja sam fotograf Amar Dela Delić koji se bavi fotografijom skoro 3 godine. Javljam Vam se iz razloga kako bih Vas zamolio da objavite jedan humanitarni članak ako Vam to neće predstavljati nikakav problem. Naime, radi se o humanitarnoj akciji kao što sam već spomenuo za Edina Mujkanovića. U prilogu Vam šaljem tekst koji možete objaviti.

 

Edin Mujkanović 24-godišnji Zeničanin koji je obolio od teške bolesti zvana Morbus Kron. Zbog ove bolesti, mladi Zeničanin je imao dvije teške operacije. Nakon prve operacije mu je uklonjeno debelo crijevo dok su se nakon druge počeli javljati ogromni zdravstveni problemi. Edin se trenutno nalazi u Turskoj te mu je potrebno 70.000KM kako bi nastavio liječenje.

 

Mladi fotograf iz Zenice Amar Dela Delić je nakon nekog vremena doša do ideje da sa strane ostavi svoje poslovne obaveze te se posveti humanitarnoj akciji. Naime radi se o humanitarnoj photoshootingu koji iznosi samo 5KM. Za ovaj photoshooting dobijete 20 profesionalno napravljenih fotografija i tako pomognete Edinu Mujkanoviću da nastavi živjeti.

 

Sve informacije i rezervacije na Facebook stranici ``Dela photography``.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.