x

Hvatanje za posljednju slamku: Bosna Royal dovela pojačanje

Nakon što su košarkaši prestali trenirati i odbili putovati na meč protiv Ohrida u okviru ABA 2 lige, u Bosni Royal Jelly okrenuli su se duelu Prvenstva BiH protiv Vogošće.

Bosna će gotovo sigurno putovati na ovaj meč, a za SportSport.ba je govorio trener popularnih Studenata Aleksandar Damjanović. 

 

``Nastavili smo sa treninzima i nadam se da ćemo biti u situaciji da odigramo taj meč. Ako ne bude novih tektonskih poremećaja igrat ćemo. Imamo osam igrača registrovanih, pokušavamo da registrujemo Amerikanca Jamira Hannera koji dolazi sa Kosova``, ističe Damjanović.

 

Damjanović ističe da je jutros u pojedinim medijima čitao kontradiktorne izjave koje daju pojedini čelnici kluba.

 

``Predsjednik je rekao da ne zna da li ekipa trenira, dok npr. zna u kojem sastavu ćemo nastupiti. Draško Knežević će doći ako se situacija popravi i spreman je doći da nam pomogne, doduše on nikada nije ni bio sporan. Sporne su neke druge stvari``, jasan je Damjanović.

 

S obzirom na veliku krizu koja trese klub u Bosni nemaju vremena razmišljati o meču sa Vogošćom, ali Damjanović je optimista.
``Razgovorao sam sa momcima koji su tu i mi ćemo se pokušati skoncentrisati na utakmicu, prilagoditi se kadru koji imamo, a šta ćemo uspjeti vidjet ćemo. Izaći ćemo i dati sve od sebe, te ukoliko se ukaže šansa za pobjedu, mi ćemo je iskoristiti``, dodao je na kraju razgovora Damjanović.

 

 Izvor: SportSport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.